Gerard Butler CONFIRMA ca se iubeste cu Madalina Ghenea! A vorbit PENTRU PRIMA OARA despre relatia pe care o are cu romanca VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 oct 2020, 15:25

In urma cu o saptamana, presa internationala titra cu litere de-o schioapa ca Gerard Butler se iubeste cu Madalina Ghenea.

Ba mai mult, paparazzi din Italia au surprins cateva fotografii care vorbesc de la sine. Celebrul actor si frumoasa romanca par foarte apropiati.

Astazi avem si confirmarea, pentru ca sex simbolul masculin a dat primele declaratii. Se pare ca cei doi indragostiti s-au cunoscut in timpul filmarilor pentru o reclama la lame de ras a unui brand din Dubai.

Actorul, in varsta de 42 de ani, a povestit ca a fost atat de impresionat de frumusetea romancei noastre atunci cand a cunoscut-o incat a invitat-o pe loc intr-o calatorie in Islanda.


"Am fost impulsiv, insa nu chiar atat de impulsiv. Am avut o presimtire buna", a declarat celebrul actor.

Nici Madalina nu se lasa mai prejos si recunoaste relatia pe un alt site de socializare.

"Sunt cea mai fericita femeie din lume!", a scris romanca pe Twitter.

Credem si noi ca e fericita, daca a reusit sa ajunga in bratele celui mai ravnit burlac de la Hollwood.
Dar, cu toate acestea, invidia e la rang de sport national si in restul lumii.

Nu e de mirare ca s-au gasit si guri rele care sa barfeasca pe la colturi sau pe paginile oficiale ale tabloidelor. Asa se face ca o jurnalista din Marea Britanie o acuza pe Madalina ca vaneaza doar iubiti celebri.