Gerard Butler, fermecat de un model casatorit! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:18

Ce au in comun Madalina Ghenea, Leonardo DiCaprio, Miranda Kerr, Orlando Bloom si Gerard Butler?!

 Pai…intre ei s-au produs niste combinatii cum numai in Melrose Place ati mai vazut! Mada si Geri si-au spus de curand ADIO dupa un an de relatie, iar de vina se pare ca a fost tocmai modelina Victoria’s Secret…Miranda Kerr. “Ingerasa” pentru ca ar fi dat bine din funduletz, l-ar fi convins pe aratosul actor sa-i dea vant lui Ghenea pe faras! Ntz ntz ntz. Sa va aducem aminte ca Miranda este casatorita cu Orlando Bloom si ca impreuna au si un baiat pe nume Flynn?! Pentru ea nu pare sa conteze, caci nici macar nu se află la prima infidelitate.
In urma cu cateva luni, a calcat stramb si cu Leonardo DiCaprio, cel care a fost SI cu Madalina Ghenea. Mai lipseste acum ca Mada a noastra sa se cupleze cu Orlando, iar cercul este complet! Ca deh, la Hollywood orice e posibil!!!

STAR RADAR

Vara, ochii nostri se bucura cel mai mult, pentru ca au ce admira! Vedetele dau deja… jos textila! De curand, Jessica Alba a iesit cu sanii la vedere la o plimbare prin Manhattan.
Actrita a purtat un sutien transparent prin care s-a vazut cammm TOT! Pe de alta parte, Kim Kardashian a vrut sa demonstreze ca este o gravida uriasa, dar tare sexy, careia ii sta bine in costum de baie! Si Katie Holmes a indraznit sa isi arate putin sanii, imbracand o rochie decoltataaa la Gala Met!/ Ramanem la capitolul femei sexy si va spunem ca Zoe Saldana intersanta actrita din Avatar, dupa ce s-a iubit cateva luni bune cu sex simbolul Bradley Cooper, a ramas cu un gust amar si acum da de inteles ca este… bisexuala!!! “Cred ca in cele
din urma o sa aleg o femeie cu care sa-mi cresc copiii. Eu sunt cam androgina”, a declarat Zoe intr-un interviu acordat revistei Allure, starnind un val urias de controverse./ Discutii in contradictoriu a starnit si Rihanna, care dupa despartirea de Chris Brown, ar fi intrat intr-o depresie severa, manifestata printr-o schimbare radicala de look, care a socat! S-a facut blonda! La fel ne-a surprins si Coco a lui Ice T, care se da specialista in programul de fitness TRX.
Fundul ei natural asa se mentineee!

SE IAU IN MARE GRABA

Biata Angelina Jolie! O lume intreaga i-a plans de mila dupa ce a aflat ca a trecut printr-o operatie de extirpare a ambilor sani, intrucat riscul de cancer mamar era de 87%. Trei luni au durat procedurile de reconstructie a sanilor! Aflati ca in toata aceasta perioada, Angelina a constientizat cat de scurta este viata asa ca are de gand sa traiasca la maxim fiecare clipa! Gata cu taraganatul.
Angy si Brad se vor casatori in acest an, in Franta, departe de ochii paparazzilor! Abia asteptam momentul caci din 2011 de cand Brad i-a daruit un inel in valoare de 500.000 de euro ne tot ameninta cu nunta!

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.