Germania-România 2-1 Tricolorii pierd la limită un meci în care au condus! Ianis Hagi, marcatorul României

Author: Andrei Ionescu

Marc-André ter Stegen îl va înlocui diseară pe Neuer

Sursa: Facebook ter Stegen

România a pierdut cu 2-1 meciul cu Germania, disputat în deplasare, din grupa J a preliminariilor pentru CM 2022 Qatar. Golul nostru a fost marcat de Hagi.

UPDATE Ianis Hagi a deschis scorul pentru România, în minutul 9, iar nemții au marcat în minutul 52, prin Gnabry și în minutul 81, prin Muller, după un corner executat de Joshua Kimmich.

Manuel Neuer (35 de ani) are probleme la aductori, iar staff-ul Germaniei nu a reușit să îl recupereze pentru meciul cu România.

Neuer a absentat și la meciul Germaniei cu Liechtenstein, din septembrie.

Locul lui Neuer în poarta Germaniei va fi luat, la meciul cu România, de către portarul Barcelonei, Marc-André ter Stegen.

Și România are parte de o indisponibilitate înainte de meciul cu Germania de diseară, Ionuț Nedelcearu accidentându-se și nemaifăcând parte din lotul tricolorilor pentru jocul cu "Mannschaft-ul". Cel mai probabil Nedelcearu va fi înlocuit în centrul apărării de către Andrei Burcă.

Citeste si: Preliminarii CM 2022 Qatar: Germania-România Echipele probabile

Preliminarii CM 2022 Qatar: Germania-România Echipele probabile

Germania: Ter Stegen- Hofmann, Sule, Rudiger, Kehrer- Kimmich, Goretzka- Gnabry, Reus, Wirtz- Werner

România:   Niță- Manea, Chiricheș, Burcă, Toșca- Stanciu, Marin, Moruțan- Hagi, Keșeru, Mihăilă

Selecționerii Hansi Flick și Mirel Rădoi se confruntă cu probleme ale lotului înainte de meciul Germania-România, ce se va disputa în această seară, de la ora 21:45 (ora României).

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Flick nu poate conta pe Neuer, însă are o variantă apropiată valoric, portarul Barcei, Ter Stegen, iar Rădoi nu poate conta pe Nedelcearu, accidentat. În locul lui Nedelcearu va fi titular, cel mai probabil, Andrei Burcă, fundașul lui CFR Cluj.

“Din păcate, din cauza unor ușoare probleme medicale resimțite pe durata cantonamentului, Ionuț Nedelcearu nu va fi apt pentru partida de diseară cu Germania! Recuperare rapidă pentru Armenia și drumul spre Mondial!”, a anunțat 

FRF.

Germania-România Avertismentul lui Ionuț Lupescu

Ionuț Lupescu, fost jucător în campionatul Germaniei, la Bayer Leverkusen (1990-1996) și Borussia Monchengladbach (1996-1998), a transmis un avertisment tricolorilor înainte de meciul Germania-România, de diseară.

"Hansi Flick nu doar că a lucrat cu jucătorii de la Bayern și îi cunoaște foarte bine, dar a fost mult timp secundul lui Joachim Low și asta a contat foarte mult în alegerea sa și a Federației de a fi numit la naționala Germaniei.

A avut succes maxim la Bayern Munchen, cunoaște capacitățile jucătorilor și a adus un plus major în sânul echipei.

Au jucători de mare valoare, dar Macedonia de Nord i-a bătut cu 2-1. Deci nimic nu e imposibil! Ei nu cred că își vor lua măsuri suplimentare din această cauză. Fiecare meci are istoria lui și alte particularități. Germania joacă mereu la victorie.

Sunt sigur că se vor pregăti pentru meciul cu noi și vor încerca să își impună ritmul de joc, să își creeze ocazii. Fotbalul german și naționala Germaniei vin după șapte ani de dezvoltare fantastică. Vor trata foarte serios meciul. Eu cred că avem oameni pricepuți la Federație care știu ce au de făcut pentru meciul cu Germania, așa că nu-mi fac probleme. Ei știu mai bine", a declarat Ionuț Lupescu pentru  Fanatik.

În tur Germania ne-a învins cu 1-0, la București, printr-un gol marcat de Gnabry, dar nemții s-au jucat cu ocaziile. România putea da lovitura și egala prin Mihăilă însă nu s-a întâmplat acest lucru. 

Naționala Germaniei a fost în tur peste noi la toate capitolele: posesie, pase reușite, ocazii de gol, șuturi pe poartă. 

Citeste si: Germania- România Lovitură pentru selecționerul Mirel Rădoi înainte de meci! Ce s-a întâmplat