Gest ADMIRABIL! Un tanar a acceptat sa devina tatal unui copil stiind ca nu-i a lui VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 iul 2020, 10:33

Silvia are 18 ani si locuieste cu parintii adoptivi. In urma cu doar cateva luni, adolescenta a devenit mama din intamplare, dar si din nestiinta.

Fata are un trecut dureros. Mama ei naturala era prostituata. La varsta de doi ani, Silvia a fost gasita cersind pe strada de catre autoritati. A fost plasata intr-un orfelinat, iar la varsta de aproximativ 6 ani a fost infiata de actualii parinti. A avut astfel sansa la o copilarie normala, incojurata de atentia si grija parintilor adoptivi." Simteam caldura unei familii deoarece se purtau foarte frumos cu mine",

a declarat Silvia in cadrul emisiunii "Mama din intamplare".

La varsta de 15 ani a inceput sa fie curtata de Nelutu, un baiat din sat. Parintii adoptivi au incurajat aceasta relatie, probabil din teama ca tanara sa nu ajunga ca mama ei naturala. Silvia a fost reticenta, insa, dupa un timp a acceptat sa devina iubita lui Nelutu. Faptul ca isi petrecea foarte mult timp prin band prin birturi a facut-o pe Silvia sa se indeparteze de Nelutu.
L-a cunoscut pe Tiberiu si in scurt timp s-a si mutat la acesta. relatia, insa, nu a durat decat trei luni, timp in care Silvia a ramas insarcinata. Tiberiu nu a vrut sa auda de copil si a alungat-o. Fata nu a avut incotro si s-a intors, in cele din urma, la parintii adoptivi. A fost surprinsa sa afle ca Nelutu o mai iubeste in ciuda celor intamplate. Mai mult, tanarul a fost dispus sa o creasca pe micuta Denisa, fiica Silviei, ca si pe copilul lui.


Silvia si Nelutu au facut testul de paternitate cu sprijinul emisiunii si asta pentru ca adolescenta nu era sigura in privinta paternitatii copilului. O parte din ea a sperat pana in ultima clipa ca Nelutu sa fie tatal, dar, rezultatul a dovedit contrarul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”