Gest condamnabil al unui participant din casa "Te vreau langa mine"! Iata la ce anume l-a impins curiozitatea excesiva si cum a reactionat partenera lui!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 apr 2017, 14:42

Cuplurile din "casa iubirii" trec prin multe incercari, iar participantii sunt tentati sa recurga la gesturi necugetate pentru a-si atinge scopurile.

Cuplul care trece prin astfel de momente dificile este cel format din Mara si Leonard. Ghidat de o curiozitate acerba, barbatul a cautat printre lucrurile partenerei sale, in incercarea de a descoperi daca aceasta ascunde ceva anume despre trecutul ei, sau poate chiar se mai gandeste inca la un fost iubit.

Dupa indelungi cautari printre lucrurile Marei, Leonard a intrat in posesia agendei acesteia si, bucurandu-se ca un copil a inceput sa o rasfoiasca si sa citeasca notitele scrise in secret.

La un moment dat acesta descopera ceva care il determina sa rupa multe foi si apoi patrunde tiptil in camera, in care Mara inca dormea si se comporta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

De parca nu ar fi fost de ajuns ca a cotrobait printre lucrurile partenerei sale, Leornard continua sa se comporte bizar si face dezvaluiri tuturor celor din casa despre notitele partenerei sale, spre disperarea Marei, care nu poate sa creada ceea ce aude.

Iata ce reactie a avut femeia si ce i-a reprosat partenerului ei: