Gest criminal sau eroare care putea omori o intreaga familie? Iata ce a facut soferul unui autoturism in trafic

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 00:00

Scena in care masina de teren de culoare neagra impinge autoturismul de culoare albastra, care circula in paralel, pe banda din mijloc, este halucinanta!

Autoturismul de culoare albastra circula pe banda a treia, in zona fantana Miorita din Capitala. Dupa trecerea de pietoni, semnalizeaza si se incadreaza pe banda din mijloc. In spatele lui, vine o masina de teren. Soferul acesteia este extrem de grabit! Pare ca accelereaza si face un gest socant! Semnalizeaza si il impinge cu aripa laterala pe soferul masinii albastre. Masina este izbita cu putere. Ca prin minune, nu intra in autoturismul argintiu pe de banda intai si nici in femeia aflata la piciorul podului, ci ajunge chiar langa stalpul din ciment.

Accidentul provocat de soferul SUV-ului putea provoca o tragedie. Martorii spun ca in masina accidentata erau soferul, un barbat, impreuna cu tatal si mama sa. Oamenii se indreptau spre casa, o localitate de la periferia Capitalei. Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Cat despre pietonul care a fost la un pas de a fi luat pe capota, din cauza spaimei, femeia a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi accidentul s-a petrecut in urma cu cateva saptamani, abia acum politia s-a autosesizat pentru a vedea daca gestul soferului a fost intentionat sau nu.

 

Taguri: