Gest de suflet facut de Gigi Becali pentru fratii care cersesc la Victoriei! Le cumpara o casa, dar le-a pus o singura conditie! "Sper sa nu se supere"

Editor: Alexandra Dragos
Actualizat: 25 aug 2021, 19:45

Gigi Becali a fost impresionat de povestea familiei fratilor care cersesc la Piata Victoriei. Latifundiarul din Pipera a anuntat ca le va cumpara o casa, asta dupa ce Andreea Mantea l-a sunat si i-a spus prin ce drama trec acesti copii.

" Nu stiam, astazi am aflat. Am spus ca o sa le cumpar o casa la copiii astia! Dar am o rugaminte. Sa nu se supere! Sa nu stea cu cainii in casa, sa nu ii tina in casa. Daca vor sa ma asculte. Nu e normal ca oamenii sa doarma cu cainii in casa! Eu nu o sa verific dupa aceea ce fac si ce nu fac.
Daca ma asculta, bine, daca nu...

Vreau sa gasim o solutie. Vreau sa stea undeva si sa poata si lucra. Sunt baieti mari, pot munci. Copiii mici cersesc, ei sunt baieti mari! E pacat! Cu casa rezolvam, cu serviciul, mai vedem...

Poate o sa se supere si ei ca am zis asta, cum au zis altii! Hahaha!", a spus Gigi Becali la WOWBiz. 


Urmareste aici video!

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”