Gest emoționant înaintea primului meci fără Sorin Nazîru! Coechipierii au aprins lumânări la poarta unde obișnuia să apere

Autor: Andrei Costanda

Coechipierii au aprins lumânări la poarta unde obișnuia să apere Sorin Nazîru

Sursa: Facebook / Sorin Florin

Colegii lui Sorin Florin Nazîru au ținut un moment de reculegere și au aprins lumânări la poarta unde obișnuia să apere, în memoria tânărului portar decedat în urma unei infecții.

Un val de tristețe și anchete a cuprins județul Buzău după moartea suspectă a lui Sorin Florin Nazîru, un tânăr portar de doar 16 ani, care a evoluat în trecut pentru echipa de juniori CS Dinamo și mai recent pentru CSM Râmnicu Sărat. Moartea sa, care a avut loc la doar câteva zile după ce a fost la o piscină din Râmnicu Sărat, a stârnit îngrijorări și a declanșat o serie de investigații pentru a determina cauza exactă a decesului.

Moment de reculegere înaintea primului meci de la moartea sa

Sorin Florin Nazîru împlinise 16 ani pe 27 iunie 2024. Înaintea morții sale, el juca pentru CSM Râmnicu Sărat, echipă la care se formase ca portar. În semn de omagiu, colegii săi de echipă au ținut un moment de reculegere înaintea unui meci amical împotriva echipei Metalul Buzău, iar la intrarea pe stadion au fost aprinse lumânări în memoria sa.

Pe 19 iulie, Sorin a fost internat la spitalul din Râmnicu Sărat, prezentând simptome severe de deshidratare, vărsături și amețeli. Cu o zi înainte, tânărul fusese la o piscină din oraș, unde a povestit că a înghițit apă. După o perfuzie, medicii l-au lăsat să plece acasă, însă starea sa nu s-a îmbunătățit, forțându-l să revină la spital. De această dată, cadrele medicale au decis transferul său la Institutul „Matei Balș” din Capitală.

Acolo, medicii au constatat că adolescentul avea meningită și septicemie, însă, în ciuda eforturilor depuse, nu au mai reușit să-l salveze.

Potrivit informațiilor preliminare, se suspectează că Sorin ar fi contractat o bacterie de la piscina unde a înotat. Inspectorii OPC au prelevat probe din apa piscinei pentru a verifica dacă aceasta este sursa infecției. Ancheta este în desfășurare, iar rezultatele necropsiei vor confirma cauza decesului. Rudele și anchetatorii așteaptă acum răspunsuri definitive.

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Citește și: Gestul impresionant făcut de un tânăr român pentru o bătrânică de 90 de ani: „Când o să am un copil..vreau să ajungă ca tine” Dorința Vasilichiei a fost îndeplinită

Mesaj emoționant din partea Academiei de Fotbal CS Dinamo

Sorin era cunoscut pentru starea sa de sănătate excelentă și pentru faptul că efectua controale medicale regulate, fiind un sportiv activ.

Moartea sa a șocat comunitatea locală și lumea sportului, fiind considerată o pierdere imensă.

Academia de Fotbal CS Dinamo a anunțat moartea tânărului pe pagina oficială de Facebook, exprimându-și regretul profund și transmițând condoleanțe familiei îndoliate și suporterilor echipei CSM Râmnicu Sărat.

„Sincere condoleanţe! Academia clubului nostru regretă dispariţia fostului junior dinamovist Sorin Florin Nazîru. Academia de Fotbal CS Dinamo îşi exprimă pe această cale profunda tristeţe şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate şi suporterilor echipei CSM Râmnicu Sărat. Dumnezeu să-l odihnească!”, se arată în mesajul postat pe rețeaua de socializare.

Trupul neînsuflețit al tânărului va fi adus acasă, la Râmnicu Sărat, în următoarele zile, după ce se vor finaliza procedurile necesare pentru stabilirea cauzei exacte a decesului. Întreaga comunitate este în doliu, iar anchetele continuă pentru a aduce lumină asupra acestei tragedii.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.