Gest IMPRESIONANT facut in memoria studentei care A MURIT in accidentul aviatic din Apuseni!

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 01:18

Tanara in varsta de 23 de ani care a decedat ieri in urma accidentului aviatic in care a murit si Adrian Iovan are pagina speciala pe Facebook.

Tanara avea 23 de ani, era ofiter-student in anul V la Institutul Medico-Militar din Bucuresti si efectua un stagiu de pregatire la Spitalul Fundeni. Apropiatii fetei au facut o pagina pe celebrul site de socializare, "Respect Aura Ion".

"RESPECT pentru Aura Ion, studenta voluntară care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic din Apuseni. Like and Share în semn de SOLIDARITATE" se scrie la descrierea paginii.

Aura, asa cum ii spuneau prietenii, mai are un frate in varsta de 17 ani si doua surori, una studenta la Arte, iar alta care lucreaza in Marea Britanie.



"Cata durere trebuie sa fie acum in sufletul parintilor tai, cate nelinisti si intrebari care probabil nu-si vor afla raspuns niciodata!?".

"Planurile tale, visele tale isi vor gasi implinirea in cer, printre ingeri, iar drumul tau prin viata, curmat atat de brusc nu a fost in zadar. Prin moartea ta, Aura Ion, inalti in tacere demna un imn pentru toti cei care se jertfesc, facandu-si datoria! inalta-te si vegheza-i de acolo de sus pe cei care te plang impietriti de sufrinta!", sunt doar cateva dintre mesajele postate.


Puteti accesa pagina aici.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii