Gest inconștient al unui șofer din Brașov. Un copil de șapte ani a ajuns la spital după ce a fost călcat cu mașina

Author: Diana Bostan
Actualizat: 01 aug 2023, 15:58

Intervenție ambulanță 

Sursa: iStock

Un eveniment rutier nefericit a avut loc pe un drum din județul Brașov, sâmbătă după-amiază, în care un băiețel în vârstă de șapte ani a fost călcat de un șofer neatent.

Un băiețel în vârstă de șapte ani din satul Zizin, județul Brașov a ajuns la spital după ce a fost călcat de o mașină în timp ce încerca să traverseze strada.

Un copil de șapte ani a fost călcat de un șofer inconștient

Din primele informații, accidentul s-a petrecut în apropierea satului Zizin, județul Brașov, acolo unde un șofer a încercat să dea cu spatele, chiar în momentul în care copilul de șapte ani încerca să traverseze strada.

Citește și: Tragedie pe un drum din Constanța, unde un băiețel de aproape 5 ani și-a piedut viața după ce mașina în care se afla a fost de-a dreptul zdrobită

Conform anchetei polițiștilor din Brașov, dar și a camerelor de supraveghere, șoferul efectua manevra de mers cu spatele, dar fără a se asigura. Acesta a fost momentul în care a lovit copilul în vârstă de șapte ani, angajat în traversarea străzii.

Citește și: "Las-o uşor, Mihai! Până nu ia 200, nu se lasă!" Tragedie cumplită în România! Doi tineri de 25 de ani au murit, iar alţi trei pasageri au ajuns la spital cu răni grave

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță, copilul în vârstă de șapte ani fiind preluat și transportat la spital.

Băiețelul de șapte ani se află în afara oricărui pericol.

Polițiștii din Brașov au deschis o anchetă în urma acestui eveniment rutier

Șoferul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, iar polițiștii vor continua ancheta pentru a stabili în ce circumstanțe a avut loc evenimentul rutier. Potrivit celor de la IPJ Brașov, accidentul a avut loc în jurul orei 17.00, sâmbătă, pe o stradă, din satul Zizin, comuna Tărlungeni.

Citește și: Cum ar fi putut evita Adrian tragedia rutieră care i-au adus lui și fiicei sale, Flori, sfârșitul. Greșeala care ar fi putut fi evitată cu ușurință

„La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere, iar după primele date obținute, se pare că accidentul ar fi avut loc în timp ce un conducător de autoturism efectua o manevră de mers înapoi, împrejurare în care ar fi lovit cu partea din spate a vehiculului un copil, în vârstă de 7 ani”,  se arată în comunicatul transmis de

IPJ Brașov.

Citește și: Accident grav în Râmnicu Sărat! Doi copii au fost loviți în plin de un autoturism care nu le-a dat prioritate pe trecerea de pietoni

Cercetările în cazul acestui accident sunt coordonate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov pentru a stabili în ce împrejurări a avut loc accidentul și dacă a fost ceva intenționat sau nu.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.