Gest neașteptat din partea lui Radu la adresa Cristinei! Concurenta va izbucni în lacrimi chiar în timpul Galei și va părăsi platoul Casa iubirii! „Nu mai vreau nimic!” Aflați ce se va întâmpla duminică, 20 august, de la 16:00 și 19:00

Author: Ana Filip
Actualizat: 20 aug 2023, 17:48
Foto(5)

Cristina, în lacrimi amare! Concurenta va izbucni în lacrimi din cauza atitudinii lui Radu și va părăsi platoul! „Nu mai înțeleg nimic!” Aflați duminică ce se va întâmpla cu relația celor doi concurenți!

Cel de-al doilea sezon al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii aduce în continuare în atenția publicului noi momente de senzație, noi întâlniri romantice și idile între concurenți, dar și multe controverse și tensiuni aprige iscate din gelozie sau orgolii puternice. În ediția de Gala de duminică, 20 august, lucrurile se vor precipita în clipa în care Cristina se va arată nemulțumită de comportamentul lui Radu și îi va aduce reproșuri aprige.

În cele din urmă, concurenta va izbucni în lacrimi și va părăsi platoul pentru a merge afară să se calmeze.

Gest neașteptat din partea lui Radu la adresa Cristinei! Concurenta va izbucni în lacrimi chiar în timpul Galei și va părăsi platoul

În ediția de duminică, 20 august 2023, concurenții vor avea parte în platoul Casa iubirii de tensiuni uluitoare. Radu și Cristina vor ajunge din nou într-un mare impas și își vor adresa reproșuri aprige, iar în cele din urmă Cristina se va întrista teribil și va izbucni în lacrimi amare.

Deși Cristina va încerca inițial să ascundă ceea ce o deranjează la Radu, la un moment dat replicile lui o vor întrista și va începe să plângă.

Bianca va interveni din nou în ajutorul lui Radu, încercând să aplaneze ceartă lui cu Cristina, însă lucrurile se vor complică și mai mult. Cristina va părăsi platoul și va merge în culise să se calmeze.

Deși Radu va dori să meargă să o sprijine pe partenera lui, Andreea Mantea îl va împiedică pentru a-i expune câteva cauze care duc la acele momente tensionate ce se iscă între el și Cristina.

Andreea Mantea: Radu, îi dai dreptate?

Radu: Păi ce să zic, așa este!

Cristina: Acum încercăm să scot situația și tu o bagi la loc!

Radu: Păi n-am ce să zic! Așa e! Cum să o dreg dacă așa e!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cristina: Nu doamna Andreea! Nu mai vreau nimic!

Bianca: Nu poate avea o relație cu el în momentul de față pentru că nu îl crede! Ea a vrut să îngroape! Tu o iei de la zero! Tu dai vină pe mine, când eu sunt de partea ta în toate discuțiile astea cu

ea!

Andreea Mantea: Ce faci?

Radu: Nu ați zis că pot să merg la ea?

Andreea Mantea: Nu poți să intri într-o relație așa! Nu mai insistă spre cuplu și te vei trezi într-o zi că te va sărută ea!

Citește și: Bianca, vizită cu peripeții în casa băieților! „Ai căutat băiatul nou? Am văzut că l-ai găsit pe Laurențiu!” Concurenta s-a apropiat din nou de fostul ei pretendent și a stârnit gelozia Lorenei

Citește și: Lorena a izbucnit în lacrimi! Concurenta a ajuns la capătul răbdării și a răbufnit, după o nouă discuție aprinsă cu Bianca! Iată cum a reacționat Laurențiu! „N-ar trebui să mai intrăm în jocul ei!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.