Gest nebunesc: s-a deghizat in femeie si s-a dus sa sustina un examen important in locul iubitei sale! Uite cum s-a terminat totul

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 aug 2021, 03:55

Intamplarea de mai jos a avut loc in Kazahstan si a devenit virala pe internet.

Ayan Zhademov, un tanar in varsta de 20 de ani, a vrut neparat sa isi ajute iubita, care se temea de un examen pentru admiterea la facultate. Astfel, a facut un gest considerat de multi nebunesc: s-a deghizat in femeie, punandu-si o peruca in cap si imbracandu-se in fusta, si s-a dus sa sustina testul in locul ei.

Supraveghetorii si-au dat seama ce se petrece, dupa ce au observat ca intre look-ul lui si poza din buletin erau diferente majore.

Tanarul a fost amendat cu 2.000 de euro, insa foarte multa lume l-a apreciat pentru gestul pe care a incercat sa il faca.

Chiar si un om de afaceri s-a declarat impresionat si s-a oferit sa il ajute cu plata amenzii, oferindu-i jumatate din suma necesara. Cum comentati gestul lui?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: