Gest SOCANT al unei mame! E cutremurator ce i-a facut propriului copil, de numai 6 saptamani, in timp ce era beata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:42

O tanara in varsta de 24 de ani a socat intreaga comunitate a unui orasel din Statele Unite dupa ce a comis o fapta grava, care o va costa scump.

Se pare ca femeia nu isi luase in serios rolul de mama si isi neglija constant bebelusul de numai sase saptamani, obisnuind sa bea cu prietenii aproape in fiecare seara si sa uite de el.

Intr-una din zile, fiind sub influenta alcoolului, fata s-a enervat foarte tare din cauza faptului ca cel mic nu se oprea din plans. Depasita complet de situatie si cu mintea tulbure, a facut un lucru greu de imaginat: si-a muscat copilul, l-a lovit puternic cu un obiect dupa care l-a trantit de pamant.



Alertati de zgomotele si plansetele puternice pe care le auzeau, vecinii au alertat autoritatile. Micutul a fost transportat de urgenta la spital cu rani extrem de grave si hemoragie interna. Din fericire doctorii spun ca isi va reveni complet.

Mama a fost arestata si este judecata pentru abuz si maltratare de minori. Daca va fi gasita vinovata ea risca ani grei de inchisoare pentru fapta comisa.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”