GEST SOCANT al unui tanar indragostit. Si-a dat FOC chiar la usa iubitei!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 03 oct 2020, 02:30

Gest socant, la usa iubitei! Este incredibil ce a putut sa faca un tanar din Timisoara!

Mai grav este ca ajuns in stare critica la spital iar viata lui atarna acum de un fir de ata. „ A urcat, si-a dat foc lui, a dat foc la usa si a aruncat vecinul apa pe el ”, poveste un martor. Povestea de dragoste a tanarului de 26 de ani s-a sfarsit in luna august, cand iubita lui a pus capat relatiei. Baiatul, insa, nu a putut s-o uite deloc pe fosta prietena, pe care inca o mai iubea.

Socat ca fata nu mai vrea sa aiba de-a face cu el, a amenintat-o de mai multe ori ca se sinucide. Speriata de afirmatiile lui, mama fetei a depus mai multe plangeri la politie: „ De mai multe ori am apelat serviciul de politie, am rugat familia sa-l duca la spital pentru ca acest tanar in februarie a avut o alta tentativa de suicid si probabil inainte nu se stie cate.

Rezultatul il vedeti
”.

Dupa mai multe incercari esuate de impacare si amenintari cu sinuciderea, tanarul si-a pus planurile in aplicare. S-a asezat in fata apartamentului fostei iubite si si-a dat foc. La scurt timp, vecinii au simtit un miros puternic de fum. Au iesit imediat pe palier sa vada despre ce este vorba.

##VIDEO124952##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

A folosit ca sursa de aprindere o bricheta si, drept combustibil, benzina, acestea fiind folosite in urma respingerii fiicei proprietarei care

nu mai dorea sa discute cu el ”, afirma pompierii. Medicilor le-a revenit sarcina grea de a-i salva viata tanarului: „ Am fost solicitati sa intervenim la un pacient incendiat. L-am gasit constient, dar, in stare grava. A trebuit sa il intubam pentru a-i proteja caile aeriene si l-am transportat la Centrul de Arsi de la Casa Austria ”.

Tanarul are arsuri de gradul 3 pe fata, gat si piept si a fost dus, initial, la spitalul din Timisoara.

Ulterior, insa, medicii au constatat ca starea lui este foarte grava asa ca l-au trimis de urgenta cu un elicopter la Spitalul de Arsi din Capitala. Doctorii fac tot posibilul sa-i salveze viata, insa, prognosticul este rezervat. Politia din Timisoara a deschis o ancheta in acest caz.

 

 

Taguri:

Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.