Gest șocant! Un bărbat din Constanța s-a încuiat în casă și și-a dat foc

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 26 iul 2023, 21:34

Gest șocant! Un bărbat din Constanța s-a încuiat în casă și și-a dat foc

Sursa: Pexels.com

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 46 de ani, s-a încuiat în casă și și-a dat foc. De ce a recurs la acest gest șocant?

Tragedie în Constanța, miercuri, 26 iulie, un bărbat de 46 de ani ce și-a dat foc în propria locuința. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, potrivit News.ro.

Citește și: O mamă a rămas fără fiul ei, după ce fostul soț i-a pus capăt vieții și apoi și-a încheiat socotelile cu viața. Motivul crimei ar fi fost gelozia

Gest șocant! Un bărbat din Constanța s-a încuiat în casă și și-a dat foc

Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a anunțat că polițiștii din Ovidiu au fost sesizați, miercuri după-amiază, cu privire la faptul că un bărbat, de 46 de ani, din satul Culmea, s-ar fi încuiat în locuință și s-ar fi autoincendiat.

Din nefericire, bărbatul nu a mai putut fi salvat. Medicii nu au mai putut decât să constate decesul. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Tragedie în Brașov! Un copil de 7 ani a murit după ce a căzut într-un canal de irigaţii

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. La locul faptei s-au deplasat pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, precum și echipajul unei ambulanțe.

După lichidarea incendiului, personalul medical a constatat decesul bărbatului”, a precizat IPJ Constanța. Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Momentan nu se știe de ce a recurs bărbatul la acest gest șocant.

Descoperire șocantă făcută de polițiști! Au găsit o femeie fără viață în portbagajul mașinii soțului ei și pe cei trei copii pe bancheta din spate

Duminică seara, în jurul orei 22:00, un control de rutină al poliției rutiere din Ansfelden a scos la iveală un incident cumplit. Un bărbat de 39 de ani, care se afla cu copii în mașină, avea  în portbagaj cadavrul soției sale.  Iată ce a spus acesta când a fost oprit de polițiști!

Citește și: Poliția are o nouă pistă în cazul decesului rapperului Tupac Shakur. Au trecut 27 de ani de când s-a stins din viață

În momentul în care agenții de poliție i-au oprit mașina, primele cuvinte ale lui Florian O. au fost:  Știu că sunt căutat. Nu am permis de conducere și am un cadavru în portbagaj"  . Bărbatul se afla în mașină cu cei trei copii ai cuplului: doi băieți de 11 și 15 ani și o fetiță de 5 ani, scrie   Krone.