GESTUL acestui angajat al unui supermarket fata de o pensionara OARBA a facut incojurul lumii! ASA da!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:57

Un angajat al unui supermarket din Canada a fost surprins in timp ce facea un act de bunatate fata de o persoana in varsta, cum rar iti mai e dat sa vezi in epoca moderna.

Austin MacNeill, un tanar in varsta de 22 de ani, are grija intotdeauna ca totul sa fie bine la cumparaturi pentru clientii supermarketului in care lucreaza. Insa, dintre totii cumparatorii, tanarul este foarte atent si amabil cu Mary Cogswell, o batranica in varsta de 72 de ani. Si asta deoarece pensionara este oarba si are nevoie de ajutor la cumparaturi. Iar asta nu e tot! Austin o ajuta sa iasa din magazin si o conduce pe strada pana cand se asigura ca batrana este in regula.



Tanarul si pensioara au fost surprinsi mergand pe strada, angajatul conducand-o grijuliu pe batranica oarba. Fotografia a ajuns viral, iar gestul sau de bunatate a impresionat o lume intreaga!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.