Gestul Adelinei față de Radu în momentul când a fost desemnată câștigătoarea Puterea Dragostei sezonul 4

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 14 nov 2022, 00:00

Adelina este castigatoarea sezonului 4 Puterea Dragostei

Sursa: Captură KANAL D

Adelina Si Radu au fost desemnati castigatori in Marea Finala Puterea Dragostei sezonul 4.

Cei doi concurenti care sunt de altfel si cuplu si care au castigat detasat sezonul 4 Puterea Dragostei au reusit sa obtina votul publicului si sa fie desemnati castigatori. Fiecare a plecat acasa cu un cec in valoare de 10 000 de lei si mai ales au iesit castigatori prin prisma faptului ca s-au indragostit si acum formeaza un cuplu. Vizibil emotionata si foarte surprinsa, Adelina a primit foarte timid vestea ca este castigatoarea sezonului 4 Puterea Dragostei care s-a lasat si cu multe lacrimi.

Cristina Mihaela, prezentatoarea TV a si anuntat faptul ca este ultimul sezon al indragitului reality show matrimonial si si-a luat la revedere de la telespectatori plangand.

Citeste si: Primele reacții ale Adelinei și ale lui Radu după ce au câștigat Marea Finala Puterea Dragostei sezonul 4

Marea Finala Puterea dragostei sezonul 4. Adelina, prima reactie dupa ce a castigat Marele Premiu

Adelina a avut cea mai frumoasa reactie in momentul in care Cristina Mihaela a desemnat-o castigatoare cumuland votul publicului cu votul concurentilor din casa. Tanara s-a dus glont la iubitul ei si l-a sarutat patimas pe gura inainte de a-si primi premiul si trofeul: "Va multumesc din suflet si le multumesc celor car em-au sustinut. Sunt foarte fericita ca am ajuns pana aici. Sunt aici datorita iubitului meu, in primul rand!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cine a câștigat Puterea Dragostei sezonul 4! Ei sunt câștigătorii care au luat Marele Premiu de 10 000 de euro

Cine este Adelina, castigatoarea sezonului 4 Puterea Dragostei

Citeste si: Cristina Mihaela a izbucnit în plâns înainte de Marea Finală Puterea Dragostei, sezonul 4! Anunțul pe care l-a făcut printre lacrimi

Elena Adelina Cocioabă vine din Țicleni, Gorj. In prezent, Adelina de la Puterea Dragostei, sezon 4 este studentă la Facultatea de Pedagogie. Ultima ei relație s-a încheiat din cauza infidelității partenerului. A trecut pragul casei și pentru a se răzbuna pe fostul ei iubit. Adelina are 22 de ani si si-a gasit marea iubire in Casa Puterea Dragostei sezonul 4 in persoana lui Radu.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.