Gestul Alexandrei Ungureanu si al Deei Codrea fata de Andreea Tonciu!

Author: Alice Popescu
Andreea Tonciu si-a incropit o tinuta cu ajutorul "rivalelor" de la "Bravo, ai stil! Celebrities". Fracul l-a primit de la Alexandra Ungureanu, marea ei rivala.
Sursa: Captură KANAL D

Vedeta a fost extrem de impresionata si nu se astepta ca cele doua rivale sa o ajute in momente dificile pentru ea.

Andreea a venit intr-un frac in fata Ilincai si a juratilor, insa pe parcus ce discutia avansa, Ilinca a aflat ca piesa vestimentara este imprumutata de la Alexandra Ungureanu, care a acceptat cu bucurie sa i-o dea, iar inelul de la Deea Codrea.

Se pare ca Andreea Tonciu a ramas fara stilist si a intrat oarecum in panica in culise, asa ca cele doua nu au stat pe ganduri si au sarit sa o ajute.

"Ce sa fac, Ilinca, daca m-a abandonat stilistul. M-a abandonat o fata care ma ajuta. Sunt a nimanui. Sau doar a sotului si a fetei mele. Prefer sa imi fac tinutele singura si sa isi dea cu parerea colegele mele care isi fac tinutele mai bune", a recunoscut Andreea.

Si Deea a fost foarte prompta in a o ajuta si chiar a spus ca i-a facut placere chiar daca sunt intr-o competitie.

“Eram toate acolo si da, e important sa ne ajutam...”

Citeste si: Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities” va fi difuzată sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20:00

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Boala naucitoare de care a suferit Theo Rose! Nimeni n-a stiut de durerea artistei

Andreea Tonciu despre ajutorul primit

Alexandra a recunoscut si ea in fata Ilincai: “Dar chiar am inteles pentru ca am avut o discutie si cu Oana Radu in culise si tot revenea acest subiect cu stilistii si am zis sa nu ne mai plangem si mai bine sa gasim sa lucram si sa rezolvam problema. Nu este asa usor, insa daca s-a putut, nu mi-a fost greu sa aduc si sa-i imprumut acest frac.

Mai departe juriul decide, dar inteleg ca Andreea se pregateste pe mai departe si o sa ne surprinda. Sunt implicata emotionat in aceasta tinuta. Imi place touch-ul asta masculin, as fi pus rujul rosu si mai putin la ochi. De ce nu m-ai intrebat?! Si cred ca mi-ar fi placut un alt gen de palarie."

"Mi-au dat un sacou si un inel. Le respect pe fete ca m-au ajutat, nu conteaza daca au facut bine sau nu, pentru mine conteaza ca au fost fete bune fata de mine.

A, si palaria a uitat-o dansatorul la mine in masina si mi-am inusit-o, a glumit Andreea.

Moment in care Oana Radu a completat ca Andreea ar avea un iubit secret, insa rivala ei i-a demontat afirmatia spunand ca are un sot pe care-l iubeste si il respecta foarte mult.