Gestul care i-a revoltat pe fani. Geta Sterp vorbește la telefon și apoi servește produse clienților, fără să schimbe mănușile

Author: Diana Ghita
Actualizat: 10 oct 2023, 11:11

Ce părere au fanii despre gestul Getei Sterp 

Sursa: Instagram; TikTok

Familia lui Culiță Sterp are o stână de oi, de la care produce brânzeturi și mezeluri naturale, pe care, mai apoi, le vinde pe piața de larg consum.

Familia Sterp este una foarte muncitoare, aceștia ocupându-se neîncetat de afacerea pe care o au. Aceștia vând produse lactate și mezeluri produse chiar de către ei. Materia primă vine de la stâna de oi a familiei.

Cu ce se ocupă familia Sterp

Mama Geta are doi băieți, pe Iancu și Culiță Sterp, dar și două fiice, pe nume Ileana și Getuța. Aceasta din urmă îi este alături mamei sale, muncind cot la cot cu ea în afacerea familiei.

Cele două se ocupă să vândă marfa produsă din laptele și carnea obținute de la oile lor, crescute cu hrană naturală și în condiții propice.

Citește și: Cât te costă dacă vrei să mănânci jumări și brânză de la mama Geta! Familia Sterp câștigă bani frumoși de pe urma oilor

Mama și fiica își comercializează produsele în propriul magazin, dar și în târguri, organizate cu ocazia a diverse sărbători, în mai multe orașe.

Recent, Geta și mama ei au ajuns la Chișinău, unde au vândut brânză și mezeluri. 

Văzându-le în târg, un fan de al lor a ținut neapărat să cumpere ceva de la cele două, dar să și surprindă momentul. După ce a purtat o scurtă discuție cu ele și a cumpărat câțiva cârnați, bărbatul a postat pe TikTok filmulețul făcut. 

Citește și: Ce cadou a primit Geta Sterp de la mama lui Sebi: „Mai rar așa soacră”

Gestul Getei Sterp care i-a revoltat pe fani

Însă, chiar dacă intenția acestuia a fost una bună, dorind să facă reclamă familiei Sterp, în secțiunea de comentarii a izbucnit un întreg val de reacții.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Mulți dintre internauți au remarcat un detaliu care i-a indignat. Aceștia au observat faptul că Geta nu respecta normele de igienă, punând mâna pe telefon, pe bani și pe marfă cu aceleași mănuși.

„Are mănuși dar pune mâna pe produse după care pe bani și servește în continuare!/ Marfa stă în căldură, se pune praf, muște, pune mâna pe bani.../ Eu țin mult la igienă. În mod normal casieria este separată de lucrătorul în comerț!”,  au fost câteva dintre comentariile oamenilor din online.

De asemenea, un alt interaut a observat faptul că Geta nu i-a dat bon fiscal domnului care a cumpărat de la ea: „Bon fiscal nu se dă?”.

Cu toate acestea, părerile au fost împărțite. Admiratorii familiei Sterp nu au ezitat să comenteze, și ei, în detrimentul criticilor.

„O familie frumoasă, multă sănătate vă doresc./ Ce bine arată produsele. Să fiți sănătoși să aveți putere de muncă!”,  au comentat fanii Getuței și ai mamei sale.

Venind vorba de produsele aspectuoase, acestea au și niște prețuri pe măsură.

Pe filmare se poate observa că valoarea brânzeturilor produse de familia Sterp ajunge la sume cuprinse între 50 și 60 de lei pe kilogram. 

@momente.de.neuitat #chisinau #viral #bucurestiromania🇷🇴 #romania #dianablogger #vorbestemoldova #getasterp ♬ original sound- Romania

Citește și: Culiță și Iancu Sterp, întâmplare de neuitat: „Iancu i-a prins pe hoții care m-au furat!”. Ce li s-a întâmplat celor doi frați