Gestul ciudat făcut de Laurențiu în timp ce se afla cu Lorena la cinema! Oamenilor nu le-a venit să creadă

Autor: Diana Ghita

Ce a făcut Laurențiu când a fost la film cu Lorena

Sursa: Captură KANAL D

Laurențiu și Lorena sunt mai fericiți ca niciodată, după ce s-au împăcat, și petrec momente speciale unul în compania celuilalt.

Lorena și Laurențiu s-au cunoscut în cadrul emisiunii matrimoniale de la Kanal D, „Casa iubirii”, acolo unde tinerii vin cu scopul de a-și găsi sufletul pereche.

Cum au evoluat lucrurile între Laurențiu și Lorena

Fiecare cuplu din sezonul 2 al show-ului a avut o evoluție diferită, unii păstrându-și relația, iar alții pornind pe drumuri separate. Același lucru s-a crezut și despre Laurențiu și Lorena, care au anunțat despărțirea la câteva luni distanță de la ieșirea din competiție.

„Cred că el nu este ceea ce-mi doream, ce visam. Faptul că ne-am cunoscut în emisiune nu a fost suficient cât să ne cunoaștem atât de bine. Din păcate, nu am trecut peste testul de afară. Știu foarte bine peste ceea ce nu pot să trec și nu voi trece, chiar dacă sunt sentimente.

Citește și: Lorena și Laurențiu, momente de neuitat de Ziua Îndrăgostiților! Cum au petrecut foștii concurenți de la „Casa iubirii”

M-am gândit de multe ori că el e sufletul meu pereche, am sperat și am luptat foarte mult pentru asta. Știu că tot timpul am spus că dacă există sentimente, niciodată nu voi accepta ca relația să se termine. Din păcate a trebuit să fac asta, chiar dacă sunt sentimente”,  declara Lorena în urmă cu o lună.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Ce a făcut Laurențiu la cinema

Însă, cei doi îndrăgostiți nu au putut sta prea mult timp unul departe de celălalt, așa că, la doar câteva săptămâni după declarațiile tinerei, au decis să-și mai acorde o șansă, ceea ce nu a fost deloc un lucru rău, căci, de atunci, aceștia par să fie mai fericiți ca niciodată.

De când au redevenit un cuplu, Laurențiu și Lorena petrec multe momente de calitate împreună.

După ce au serbat aniversarea celor două pisicuțe pe care le-au adoptat, cei doi au început să posteze diverse poze de acasă, de la sală, sau din oraș. Ba chiar de Ziua Îndrăgostiților tânărul a răsfățat-o din plin pe iubita lui, făcându-i un șir de surprize romantice. 

Citește și: Laurențiu, gest impresionant pentru Lorena de Valentine's Day! Ce cadou a primit fosta concurentă de la „Casa iubirii”

Recent, tinerii au avut parte de un alt moment în doi, de această dată mergând la cinematograf, unde Laurențiu a făcut un gest de-a dreptul inedit. Odată intrat în sala de proiecții, acesta s-a descălțat în șosete și și-a pozat picioarele, întrebându-i pe cei din online: „Sunt singurul care se descalță la film?”.

În mod surprinzător, mulți internauți au răspuns, la sondajul lansat de către Laurențiu pe Instagram, că și ei fac la fel când merg la cinema.