Gestul cutremurător făcut de Tudor, iubitul Iuliei, la scurt timp după moartea acesteia: „Te voi iubi mereu”. Tânăra și-a găsit sfârșitul în urma unui accident de ATV

Autor: Diana Bostan

Ea este Iulia, tânăra decedată în urma unui accident de ATV.

Sursa: Facebook: Iulia Cantolariu

Tudor, iubitului Iuliei, tânăra decedată în urma unui accidet de ATV, a recurs la un gest emoționant după moartea acesteia. Iată ce a făcut tânărul îndurerat!

Iulia, o tânără în vârstă de 21 de ani, a decedat pe un pat de spital, în urma unui accident de ATV. Familia a făcut eforturi uriașe pentru ca aceasta să fie îngrijită de cei mai buni medici, însă totul a fost în zadar. Iubitul Iuliei, Tudor, a postat un mesaj emoționant după moartea acesteia.

Citește și: Tragedie la Păltiniș: Un turist străin de 20 de ani și-a pierdut viața după ce ATV-ul în care era pasager a căzut într-o prăpastie de 100 metri

Tudor, iubitul Iuliei, a făcut un gest emoționant după moartea iubitei sale

Deși a făcut tot posibilul să o ducă pe Iulia la cele mai bune clinici din Europa, tânărul este nevoit să se confrunte acum cu pierderea iubitei sale. Moartea Iuliei a adus o durere imensă pentru toți cei care o cunoșteau, iar Tudor a fost cel mai afectat. În semn de iubire eternă, înainte de ultima intervenție a Iuliei, el și-a tatuat ochii iubitei pe braț, iar după decesul acesteia a postat un colaj emoționant cu fotografii, notează Redacția.

Citește și: Tragedie în Maramureș: Un bărbat de 47 de ani și-a pierdut viața sub roțile propriului ATV. Eforturile medicilor sosiți la fața locului au fost în zadar

Tudor a postat pe rețelele sociale un colaj emoționant de fotografii cu ei doi, însoțit de un mesaj sfâșietor: „Te voi iubi mereu, îngerașul meu”.

Tânăra de doar 21 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident cumplit cu ATV-ul în pădurea Afgana, lăsând în urmă o familie sfâșiată de durere și un iubit îndurerat. După ce s-a luptat din răsputeri să rămână în viață, Iulia a murit pe 23 august 2024, într-un spital din Turcia, unde fusese transferată pentru îngrijiri medicale de urgență.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Tudor, partenerul ei de viață, nu s-a dat bătut în fața tragediei și a făcut tot posibilul să o ducă pe Iulia la cele mai bune clinici din Europa. Din păcate, singura unitate medicală dispusă să preia cazul a fost o clinică din Turcia, unde tânăra a suferit o nouă intervenție chirurgicală. Cu toate eforturile depuse, Iulia s-a stins la mai puțin de 24 de ore după operație.

Iulia s-a stins din viață în urma unui accident de ATV

Iulia Cantolariu, o tânără de 21 de ani din Botoșani, și-a pierdut viața în urma unui teribil accident cu ATV-ul în pădurea Afgana. Prinsă sub greutatea mare a vehiculului, Iulia a suferit răni severe în zona abdomenului și a fost afectată de o hemoragie internă gravă.

A fost transportată de urgență la spital, unde medicii au decis să o opereze imediat pentru a-i salva viața. Însă, starea sa s-a deteriorat rapid și, fiind în comă – intubată și ventilată mecanic – a fost transferată cu elicopterul SMURD la spitalul „Dr. C.I. Parhon” din Iași pentru îngrijiri specializate.

Citește și: Planul Roșu de intervenție a fost activat după un impact devastator pe „Drumul Morții” E85, în Suceava: 11 răniți, printre care și șase copii

Într-un ultim efort de a o salva, Iulia a fost transferată la o clinică din Turcia, singurul spital care a acceptat să o primească, conform surselor CANCAN.RO. Costurile pentru această intervenție au fost exorbitante, ajungând la 100.000 de euro.

Medicii turci au decis să o supună unei noi intervenții chirurgicale, însă această decizie s-a dovedit fatală. Vineri, 23 august, la mai puțin de 24 de ore după operație, Iulia și-a dat ultima suflare pe un pat de spital, lăsând în urmă o comunitate îndurerată și un iubit devastat de pierderea ei.

Sursa foto: Facebook Iulia Cantolariu

 


Ilinca Vandici și Teo Trandafir au dezvăluit cum să atragi bani conform principiilor Feng Shui. Iată ce trebuie să faci!