Gestul disperat al lui Culita Sterp de fata cu toti concurentii Survivor Romania: "Nu cer mila nimanui, cer doar intelegere. Nu vreau sa fac vreo nebunie"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 28 mai 2021, 23:53
Gestul disperat al lui lui Culita Sterp inainte de Consiliul de Nominalizare

Culita Sterp, reactie fara precedent la Survivor Romania. Faimosul cere sa fie eliminat din competitie pentru ca gandul ii sta doar la familia lui care il asteapta acasa, in special, iubita insarcinata.

Culita Sterp este mai dispus ca niciodata sa isi ia adio de la competitia Survivor Romania 2021 si spune ca nu ii mai sta deloc gandul la joc sau la ce se intampla in show deoarece stie ca acasa iubita lui, Daniela Iliescu, a intrat pe ultima suta de metri si urmeaza sa nasca, mai exact termenul ar fi pe 10 iunie dupa cum a marturisit mama Geta.

Culita Sterp, gest disperat la Survivor Romania 2021

Citeste si: A plans ca un copil dupa descalificarea lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021. Cine a fost cel mai afectat si care a fost reactia coechipierilor lui si a Razboinicilor?

Insa, acum, Faimosul a ajuns la capatul puterilor si nu mai face fata gandurilor, asa ca inaintea jocului, concurentul a luat cuvantul si i-a rugat pe toti sa ii respecte dorinta pentru ca nu mai rezista in competitie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

  Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta, eu, Culiță Sterp,  nu mai   intru pe niciun traseu Survivor până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea. 

Nu știu cum o să se realizeze. Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă. Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc  până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să  ajung acasă. Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat.” 

Culita Sterp vrea sa fie alaturi de Daniela, iubita lui, cand aceasta va naste

Citeste si: Mesajul Danielei Iliescu inainte de episodul din aceasta seara din Survivor Romania 2021. Ce le-a spus ea fanilor Faimosului: "Ma copleseste si pe mine aceasta..."

Daniel Pavel i-a spus ca se va lua o decizie in privinta lui si il roaga sa se retraga pentru a-si pune ordine in ganduri.

"Culiță, am înțeles mesajul tău. Te rog să părăsești ceremonia și să-ți pui ordine în gânduri. O să revenim cu o decizie în privința ta în primul consiliul de nominalizare” , i-a spus Daniel Pavel. 

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?