Gestul emoționant al primarului din Orsaria di Premariacoo față de româncele Patrizia Cormos și Bianca Doroș: „Să ne luăm adio...”

Autor: Diana Ghita

Ce vrea să facă primarul după ce româncele au fost găsite

Sursa: Facebook Michele De Sabata/ Bianca A. Doroș/ Patry Colmos

Noaptea trecută, primarul localității Orsaria di Premariacoo, Michele De Sabata, a venit cu noi vești despre Patrizia Cormos și Bianca Doroș, dar și despre căutările lui Cristian Molnar.

Patrizia Cormos și Bianca Doroș au ajuns la capelă, în Italia, iar primarul Michele De Sabata va fi prezent, și el, acolo, pentru a le aduce un ultim omagiu. De asemenea, acesta a vorbit și despre Cristian Molnar, cel de-al treilea tânăr luat de ape le râului Natisone, din Italia.

Ce gest face primarul Orsaria di Premariacoo pentru Patrizia Cormos și Bianca Doroș 

Din păcate, edilul localității în care cei trei tineri au fost înghițiți de viitură vineri nu a venit cu vești bune despre Cristian. Spre dezamăgirea familiei lui, băiatul nu a fost găsit nici în cadrul căutărilor de marți, 4 iunie, la care participă și fratele său.

Din spusele primarului, se pare că nu doar familia dorește cu disperare ca tânărul să fie găsit, ci și mulți alți români, care îl asaltează zilnic cu cereri de prietenie și întrebări despre evoluția operațiunii de căutare a lui Cristian Molnar.

Citește și: Anunțul venit de la MAE despre Patrizia și Bianca, tinerele înecate în râul Natisone, din Italia: „Confirmă cetățenia română”

Pe lângă veștile despre Cristian, primarul din Orsaria di Premariacoo a venit și cu un anunț despre Patrizia Cormos și Bianca Doroș, care au fost găsite dumincă, pe data de 2 iunie. Edilul a declarat că urmează să meargă la capela unde au fost depuse trupurile neînsuflețite ale fetelor, pentru a le aduce un ultim omagiu.

Citește și: El este Robert, tânărul de 23 de ani care a murit în teribilul accident din Italia! Alți doi prieteni de-ai săi și-au pierdut viața în urma impactului

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Ce mesaj a transmis primarul Orsaria di Premariacoo despre tinerii înecați în râul Natisone

În plus, în încheierea mesajului, Michele De Sabata a ținut să felicite eforturile depuse de comunitate și de echipajele de salvare în operațiunea de căutare a celor trei tineri români luați de apele râului Natisone.

„Bună seara, întârzii la știrile zilei, că nu știu ce să scriu decât disperare pentru fratele lui Cristian, pentru părinții lui, că nu le putem da singurul lucru din lume pe care îl vor acum.

Am terminat, în acest moment, să răspund tuturor prietenilor români care îmi trimit cereri de prietenie pentru a putea afla câteva mici știri.

Citește și: „Este dezastru în Craiova după o furtună incredibilă” Mașinile au fost luate de ape, iar acoperișurile distruse

Mâine (n.r. astăzi) merg, în numele nostru, al tuturor (comunității), împreună cu grupul meu, să ne luăm adio de la Bianca si Patrizia.

Între timp, 80 de oameni vor fi în Premariacco, ca în fiecare zi pentru a-l scoate pe Cristian de acolo și a-l aduce înapoi la toți oamenii care îl iubesc.

Citește și: El este Sebi, tânărul căutat de scafandri după ce s-a avântat în apele barajului din Hațeg: „Nu știa să înoate”. Apropiații sunt în stare de șoc

Păcat prieteni că nu pot explica printr-o postare ce faceți fiecare dintre voi, în tăcere, în urma acestei tragedii... Dacă fiecare gând și prezență care contribuie la acest caz ar fi fost o cărămidă, această comunitate ar fi construit un castel până astăzi”, a transmis primarul, noaptea trecută, pe contul lui de Facebook.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.