Gestul emoționant făcut de mama lui Theo Rose la nunta cu Anghel Damian i-a impresionat pe toți. Invitații nu și-au putut stăpâni lacrimile

Autor: Diana Bostan

Mama lui Theo Rose a făcut un gest emoționant la nunta fiicei sale.

Sursa: Instagram: Theo Rose Official

Nunta discretă a cântăreței Theo Rose cu regizorul Anghel Damian a fost marcată de un moment cu totul special, ce i-a făcut pe invitați să lăcrimeze, dar mai ales pe mama artistei, Nina Diaconu.

În cadrul intim al ceremoniei, care a avut loc în urmă cu o lună, mama artistei Theo Rose a făcut un gest emoționant, care i-a impresionat profund pe toți cei prezenți.

Citește și: Tu o recunoști? Acum este soție, mămică și una dintre cele mai apreciate artiste din România

Mama lui Theo Rose le-a făcut o promisiune solemnă celor doi

Deși ceremonia a fost una restrânsă, familia a respectat pe deplin dorința mirilor ca totul să fie simplu și intim. Mama lui Theo Rose a dezvăluit faptul că fiica ei și-a dorit ceva diferit, simplu și departe de agitație.

„A fost fix despre ei. S-a trăit intens momentul. Vă dați seama că am fost toți emoționați. Am fost fericiți pentru că i-am văzut pe ei fericiți.

Mai ales că erau și cu copilul, toți trei.”, 
a spus mama lui Theo Rose, pentru Fanatik.

Citește și: Ilinca Vandici, în lacrimi. Momentul care a emoționat-o în platoul „Follow us”: „Nu știi când nu-i mai ai”

În timpul ceremoniei, mama artistei a făcut un gest extrem de emoționant, gest ce a adus lacrimi în ochii mirilor.

Aceasta a făcut o promisiune solemnă, aceea de a le fi alături, atât la bine, cât și la greu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii

„Nu pot decât să mă bucur să îi văd că sunt bine și fericiți. Da, mi-au dat lacrimile, am fost toți emoționați. Noi suntem niște părinți fericiți când îi vedem că sunt și ei împliniți. Ne bucurăm alături de ei. Noi le vom fi alături în orice moment”, a mai spus aceasta.

Theo Rose și Anghel Damian și-au unit destinele în mare secret

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în secret, fără ca nimeni să știe, în urmă cu o lună. Artista, cunoscută pentru discreția sa, a dezvăluit recent, pentru Cancan.ro, faptul că ceremonia a fost una extrem de intimă, doar cu familia apropiată.

Citește și: Cât a costat, de fapt, rochia pe care Theo Rose a purtat-o la nunta cu Anghel Damian: „M-a surprins că există așa ceva”. Artista a spus adevărul pe o rețea socială

Fără petrecere grandioasă sau presiunea unui eveniment mare, cei doi și-au unit destinele într-o atmosferă relaxată, descrisă de Theo Rose ca fiind "ca un grătar în familie". Nunta a avut loc într-o duminică, iar cei prezenți au fost nașii, părinții și frații lor.

„El e cu mult peste bărbații de vârsta lui, pe care i-am întâlnit până acum. Ne-am căsătorit. A fost într-o duminică, ne-am luat nașii, părinții și frații, atât. Ne-am cununat la primărie și la biserică, a fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată în viața mea. A fost foarte emoționant. Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum 3 săptămâni. Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță”, a spus Theo Rose pentru Cancan.ro.