Gestul emoționant făcut de Rita chiar de ziua ei! Ce a făcut fiica Ronei Hartner în lipsa mamei sale

Author: Diana Ghita

Ce a făcut Rita de ziua ei

Sursa: Playtech; Captură YouTube

Pe data de 5 ianuarie, Rita Sumalya a împlinit frumoasa vârstă de 16 ani. Aceasta este prima zi de naștere în care mama ei nu îi este alături.

Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2023, lăsându-și în lacrimi întreaga familie, mai ales pe fiica ei, Rita Sumalya, care a pierdut-o la o vârstă foarte fragedă pe cea care i-a dat viață.

Cu cine și-a petrecut Rita sărbătorile și ziua de naștere

De când mama ei a murit, Rita a trecut prin niște clipe foarte dificile.

Unul dintre cele mai grele momente a fost chiar de ziua ei, întrucât Rona Hartner nu a mai fost lângă ea să o îmbrățișeze și să-i ureze „la mulți ani”.

Nici măcar sărbătorile de iarnă nu au mai avut magia de altădată pentru Sumalya, întrucât nu le-a mai petrecut cu mama ei, ci doar cu unchiul și bunica din partea Ronei.

Tocmai din acest motiv, tânăra, care înainte petrecea înconjurată de întreaga familie, a decis ca anul acesta să nu-și sărbătorească aniversarea, ci să o comemoreze pe mama ei mult iubită.

Citește și: Rita Sumalya, fiica Ronei Hartner, a avut prima aniversare fără mama ei. Ce a făcut adolescenta în această zi: „E prea dureros ce i se întâmplă”

„Reon, fratele Ronei, și mama ei, Sabina, au rămas în Franța cu Sumayla. Vineri, pe 5 ianuarie, ea a împlinit 16 ani, dar a refuzat să se serbeze, e prea dureros ce i se întâmplă.

Au fost primul Crăciun și primul Revelion, fără Rona, prima aniversare, fără mama ei…

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pentru Sumayla e prea greu, cu toate, una după alta. Nici pentru Reon, fratele Ronei, care s-a mutat, din Canada, în Franța, pentru a avea grijă de Sumayla, nu e ușor să lucreze la distanță, fiind o mare diferență de fus orar”,  spune

Dana Cristescu, fosta impresară a Ronei Hartner, citată de Playtech.

Ce gest a făcut Rita de ziua ei

Pentru a-și aduce aminte de prezența caldă a mamei sale, Rita a depănat amintiri, căutând prin pozele pe care le-a făcut, de-a lungul timpului, cu Rona Hartner. Astfel, adolescenta a putut retrăi clipele minunate pe care le-a petrecut cu mama ei.

„Sumalya a căutat fotografiile ei, de la aniversările anterioare, în care, împreună cu Rona, mama ei, se pictau pe față, își făceau șuvițe colorate și făceau prăjituri originale amândouă”,  povestește Dana Cristescu.

Citește și: Rona Hartner a hotărât, în testament, cu cine va rămâne Rita: „O să-i respectăm dorința”. Cine are, acum, custodia fetei

Prin acest gest, tânăra a dovedit că este o fire foarte sensibilă, dar și că a ținut foarte mult la ființa care i-a dat viață. Acest lucru s-a putut observa și la funeraliile regretatei artiste, unde Rita Sumalya s-a arătat foarte afectată.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.