Gestul emoționant făcut de tatăl Andreei, studenta la Medicină, ucisă de presupusul iubit, în momentul în care a ridicat trupul neînsuflețit de la IML: ,, Vă rog să o scuzați pe Andreea”. Colegii tinerei i-au adus un ultim omagiu

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 26 mar 2024, 16:43

Părinții Andreei i-au ridicat trupul neînsuflețit de la IML

Sursa: Facebook- Andreea Mihaela Morega

Momente dramatice au avut loc în fața sediului IML Timișoara, luni, 25 martie, în momentul în care părinții au venit să ridice trupul studentei ucise cu sânge rece de presupusul iubit. Ce i-a rugat tatăl Andreei pe colegii fiicei sale?

Părinții Andreei, studenta la Medicină, ucisă de presupusul iubit, au trecut prin momente grele la Institutul de Medicină Legală, acolo de unde au ridicat trupul neînsuflețit al fiicei lor, în urma finalizării procedurilor de autopsie. Colegii și prietenii tinerei i-au adus un ultim omagiu tinerei în vârstă de 21 de ani, în timp ce tatăl ei a rostit câteva cuvinte pline de emoție și durere.

Discurs emoționant ținut de tatăl tinerei ucise de presupusul iubit

Mirel Dragomir, în vârstă de 23 de ani, student la Medicină și Teologie, a comis un act barbar, înjunghiind-o pe Andreea cu peste 30 de lovituri de cuțit după ce aceasta a decis să pună punct presupusei relații. Potrivit Cancan, tânăra a fost găsită într-o baltă de sânge, atacată cu o cruzime de neimaginat, iar anchetatorii au fost uluiți să constate că victima era aproape decapitată, loviturile fiind concentrate în zona gâtului.

Citește și: Ce se întâmplă în aceste momente la casa părintească a Andreei, studenta ucisă cu bestialitate de Mirel Dragomir. Tânăra care și-a pierdut viața într-un mod tragic va fi înmormântată în rochie de mireasă

La Institutul de Medicină Legală, părinții Andreei au trebuit să facă față unei sarcini cumplite: să ridice trupul neînsuflețit al fiicei lor, căreia i s-a curmat viața într-un mod atât de violent.

Potrivit sursei menționate anterior, aceștia au fost întâmpinați de colegii tinerei, care, într-un gest de compasiune, au venit să aprindă o lumânare și să-și ia adio de la prietena lor. Tatăl îndurerat a rostit cuvinte pline de emoție și sinceritate, cerându-le iertare în numele Andreei dacă aceasta ar fi rănit pe cineva vreodată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Vă rog să o scuzați pe Andreea dacă v-a greşit cu ceva! Şi să o aveţi în amintirea voastră! Noi oricum suntem… Era primul nostru copil, nu mai avem niciun ţel în viaţă, nu mai avem pentru ce lupta!”, a mărturisit tatăl Andreei, conform Cancan.

Trupul neînsuflețit al Andreei a fost depus la casa părintească

Trupul neînsuflețit al Andreei a fost depus la casa părintească din Padeș, județul Gorj, acolo unde zeci de persoane o plâng în aceste momente.

Într-o atmosferă încărcată de tristețe și durere, sicriul alb al Andreei a fost primit cu lacrimi și flori, într-o scenă care părea desprinsă dintr-un coșmar. „Andreea, ai ajuns acasă, mamă”, a fost reactia oamenilor.

Citește și: Erika Isac rupe tăcerea în cazul crimei de la Timișoara: ,,Sper să fie într-un loc mai bun”. Ce spune artista care a făcut furori cu hit-ul “Macarena” despre Mirel Dragomir

Rudele și comunitatea locală s-au strâns în jurul familiei Morega, împărtășindu-le durerea și oferindu-le sprijinul necesar în aceste momente de cumpănă. Înmormântarea tinerei va avea loc joi, 28 martie, la Cimitirul din satul natal, o ceremonie tristă și solemnă în care Andreea va fi îmbrăcată într-o rochie de mireasă, simbol al viselor și speranțelor neîmplinite, potrivit  Gazeta de Sud.