GESTUL EMOTIONANT pe care o MAMA bolnava de cancer il face pentru copii ei: ”Copiii mei vreau sa stie cat de mult i-am iubit”

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 30 aug 2021, 03:10

Katie Scarbrough, 32 de ani, a fost diagnosticata cu cancer in iunie anul trecut. A urmat un tratament de chimioterapie, dar in septembrie a aflat ca acesta nu functioneaza.

 De cand a aflat de boala, scrie un blog pentru ca mai tarziu copiii ei, un baiat si o fetita de 8 si 4 ani, sa-si aduca aminte de ea.
In septembrie 2012, doctorii au anuntat-o pe Katie ca mai are de trait doar sase luni, informeaza Daily Mail.

Ea isi doreste ca cei doi copii, Sam si Sophie, sa-si aduca aminte de ea prin memoriile pastrate pe blog. Campioana
a Marii Britanii la patinaj artistic juniori pe cand avea 18 ani, Katie nota in prima postare pe blog, atunci cand a inceput tratamentul: "Mai am trei zile pana incep tratamentul si nici acum nu mi se pare real ceea ce se intampla sau ca mi se intampla tocmai mie. Cand scriu aceasta postare parca scriu despre altcineva, nu despre mine".
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mama2-0437b573bde28b73b0a4a00db5ce3785.jpgPe blogu-ul sau, britanica scrie despre sentimentele pe care boala i le induce.
La 20 noiembrie, nota "E ciudat ca devin geloasa pe sotul meu pentru ca se joaca cu copiii. Si eu as vrea sa fac asta, dar nu am energie".

Pe de alta parte, ea scrie despre bucuria pe care o are de cate ori reuseste sa-i observe pe Sam si Sophie cum cresc.
La 19 ianuarie, Katie scria despre schimbarea infatisarii din cauza bolii. "Nu ma mai recunosc.
Arat ca o pacienta tipica cu cancer, slaba, cu chelie si cu un aspect anorexic. Este dezgustator".
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/mama-4338d0becbd28161a56487b632c5c626.jpg
Intr-o postare emotionanta, de Valentine's Day, Katie scrie despre Stewart in "Oda pentru sotul meu". "Esti un tata si un sot minunat. Te iubesc pana la Luna si inapoi. La multi ani de Sfantul Valentin. De abia astept sa adaug noi amintiri".
In ultima ei postare, pe 15 martie, Katie scrie ca tratamentul pentru micsorarea tumorii nu functioneaza.
"Daca tratamentul nu o micsoreaza iar chirurgii nu vor sa o opereze, pentru ca e prea riscant, tumoarea mea va deveni si mai mare. Nu voi mai putea sa mananc iar acesta este drumul spre o moarte lenta. Cancerul a luat totul de langa mine si il urasc. Urasc faptul ca ma face acra si emotiva. Urasc faptul ca nu imi da nicio speranta, ca m-a facut slaba si dependenta de oameni si cel mai mult urasc faptul ca ma va lua de langa copiii mei si de langa familie".


Cei doi copii stiu ca mama lor este bolnava, dar nu si stadiul in care aceasta se afla. Katie mentioneaza ca cei doi copii nu citesc inca blog-ul ei.. "Fiul meu nu citeste blog-ul, dar o va face, cand va fi mai mare. Amandoi vor vedea prin ce am trecut si cat de mult i-am iubit. Acum, totul e prea profund iar ei sunt prea mici. Stewart se va asigura mai tarziu ca ei vor citi blog-ul.
Sunt bucuroasa ca l-am facut. E o amintire pe care o las. Ma gandesc cum vor creste fara mama lor. As vrea sa-i vad adulti, dar nu cred ca o voi face. Asta imi produce un nod in gat. Sunt momente cand plang incontrolabil si cred ca am gresit cu ceva, dar trebuie sa ma concentrez la alte lucruri. Trebuie sa fiu cat mai normala pentru copiii mei si pentru mine. Sam ma intreaba daca o sa mor, dar nu ii raspund".

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.