GESTUL EROIC al unui tata cand medicii l-au anuntat ca fiica sa nu mai are mult de trait!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:58

Amy Purdy, o tanara din Statele Unite s-a imbolnavit de o infectie grava in corp pe cand avea 19 ani.

Tanara fusese infectata cu bacteria Meningococcal Meningitis. Starea ei era foarte grava, iar organismul dadea semne ca nu va putea sa reziste. Medicii i-au anuntat familia sa se pregateasca la ceea ce e mai rau. Tatal sau nu a putut sa accepte ca fiica lui avea sa se stinga din viata. I-a rugat pe medici sa faca tot ce le sta in putinta.

Barbatul a fost de acord sa-i doneze fiicei sale un rinichi chiar daca medicii i-au spus ca aceasta ar putea sa nu supravietuiasca interventiei.

Spre fericirea familiei, operatia de transplant de rinichi a fost un succes, insa medicii au fost nevoiti sa-i amputeze lui Amy ambele picioare de la genunchi in jos.

Tanara l-a avut mereu alaturi pe tatal ei, iar faptul ca a devenit o persoana cu dizabilitati nu a impiedicat-o sa isi urmeze visele. A participat la diverse concursuri pentru persoanele cu dizabilitati si chiar la olimpiada Paralympics in 2014 unde a obtinut medalia de bronz la snowboarding.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.