Gestul făcut de Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf după un an de la divorț. Cum i-a surprins impresara pe internauți

Author: Diana Ghita

Ce a făcut Anamaria Prodan pentru Reghe

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Toamna trecută, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să meargă pe drumuri separate, după 16 ani de căsnicie.

Cu toate că Anamaria Prodan a făcut foarte multe eforturi pentru a-și salva mariajul cu Reghecampf, în cele din urmă separarea celor doi a fost inevitabilă.

Ce îi leagă pe foștii soți Prodan-Reghecampf

Foștii soți se știu încă din tinerețe, formând de pe atunci un frumos cuplu, iar la maturitate destinul i-a adus, din nou, împreună, deși ambii au fost căsătoriți cât au stat departe unul de celălalt.

„Noi ne ştim de mici, am mai fost o tură împreună. Pe vremea aia îmi doream altceva, de când sunt mică am ştiut exact ce am de făcut într-o lume haotică.”, declara impresara în urmă cu ceva timp.

Deși amândoi au copii din fostele căsnicii, acest lucru nu i-a împiedicat să aibă propriul lor copil, pe Bebeto, care încă îi leagă pe foștii soți care țin constant legătura despre diverse aspecte din viața micuțului.

Se pare că atât iubirea din adolescență, cât și copilul pe care îl are cu fostul soț nu au lăsat-o pe Anamaria Prodan să îl scoată din suflet atât de ușor pe acesta, pentru care a făcut un gest de-a dreptul impresionant.

Citește și: Anamaria Prodan iubește din nou! Ce mesaj i-a transmis sexy impresara bărbatului din viața sa

Ce gest a făcut Anamaria Prodan pentru Laurențiu Reghecampf

Ieri, impresara a postat pe InstaStory un filmuleț care i-a surprins pe toți cei din online. Cu toate că este despărțită de Reghe, iar acesta și-a refăcut viața, Anamaria a pus pe un perete toate pozele pe care le are cu el.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mai exact, vedeta a comandat un tapet special cu toate fotografiile strânse în cei 16 ani de mariaj cu antrenorul de fotbal. Tapetul conține atât poze cu el singur, cât și cu fosta soție și copiii lor.

Anamaria Prodan nu a venit cu un mesaj care să explice respectivul gest, ci doar a lăsat imaginile să vorbească de la sine, arătând că nu va putea să-l uite niciodată pe Laurențiu Reghecampf și nici clipele frumoase petrecute alături de el.

De asemenea, în vara acestui an, impresara a dezvăluit că nu doar fostul ei soț a fost de vină pentru ruptura care s-a produs între ei, ci că și ea a avut o anumită vină, pentru că nu ar fi depus toate eforturile pentru a-l păstra pe fostul fotbalist alături de ea.

„Consider că a fost și greșeala mea că probabil nu am făcut suficient pentru a-l salva și pentru a-mi salva căsnicia, întotdeauna e vina amândurora.

Nu am reușit, e o restanță acolo, poate dacă nu munceam atât de mult, poate puteam să îl țin, poate puteam să fac mai mult și nu cădea în lumea asta.”, mărturisea Anamaria Prodan în cadrul unui podcast.

Citește și: Laurențiu Reghecampf a dezvăluit sexul bebelușului „Fetiță sau al patrulea băiat” Modul inedit prin care a făcut anunțul a strâns mii de aprecieri