Gestul făcut de cel poreclit “Şacalul”, imediat după ce ar fi comis odioasele crime: „A accesat telefonul victimei pentru a…”. Fiul concubinei sale a mărturisit totul

Autor: Diana Bostan

Principalul suspect ar fi cumpărat substanțe ilegale cu banii furați de la victiime.

Sursa: Facebook/ Captură TikTok

Apar noi detalii șocante despre cazul "Șacalului" din Constanța. Iată ce ar fi făcut bărbatul cu banii furați de la victime!

Investigațiile continuă în cazul dublului omor din Constanța, unde un bărbat cunoscut sub numele de „Șacalul” a fost arestat preventiv, fiind principalul suspect în moartea celor două tinere, Delia și Denisa. Acesta a fost acuzat că, după ce le-a ucis și jefuit, ar fi folosit bunurile furate pentru a-și plăti datoriile și a achiziționa substanțe ilegale, notează digi24.

Citește și: Cine sunt Denisa și Delia, cele două femei ucise de Șacalul! Denisa era mama unui copil de doar cinci ani: „Mami va veghea mereu asupra ta”

Bărbatul ar fi cumpărat substanțe ilegale cu banii furați de la victime

Surse din anchetă dezvăluie că „Șacalul” nu a acționat singur. Concubina sa și fiul acesteia, un adolescent de 15 ani, ar fi fost implicați în încercarea de a ascunde urmele crimei. Conform declarațiilor oferite de adolescent polițiștilor, mama sa l-ar fi instruit să șteargă dovezile.

Citește și: Ultimul mesaj postat de soția lui Gabriel Vasiliu de la Puterea Dragostei, chiar înainte de a fi ucisă. Familia și apropiații sunt în stare de șoc

„A luat suma de 11.000 de lei pe care o avea în mașină. A accesat telefonul victimei pentru a lăsa de înțeles că e în viață. Cu restul banilor ar fi plătit datorii personale și a cumpărat substanțe halucinogene”, a transmis procurorul Zafer Sadîc, pentru digi24.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cât de mult se aseamănă fiica Danielei Gyorfi cu mama artistei. Care este relația dintre cele două. „Noi nu putem să forțăm copilul, îi spun anumite lucruri.”

Tânărul a furnizat detalii complete despre modul în care au avut loc crimele, confirmând rolul crucial pe care l-a jucat în ascunderea probelor. Ancheta continuă, iar autoritățile încearcă să reconstituie toate aspectele acestui caz cutremurător.

Șacalul susține că este nevinovat

În timpul descinderilor efectuate de autorități, unul dintre copiii concubinei ar fi oferit informații compromițătoare despre bărbatul cunoscut sub porecla de Șacalul.

„Mami mi-a spus să nu vă spun nimic despre tanti care a stat la noi în casă moartă”,  ar fi mărturisit minorul în timpul perchezițiilor, potrivit observatornews.ro.

Citește și: Breaking News! Soția lui Gabriel Vasiliu, concurent Puterea Dragostei, a fost ucisă în Olanda. Autorul crimei ar fi un cetățean britanic

Ieri, principalul suspect în cazul dublului omor din Constanța, aflat în custodia poliției, a rupt tăcerea.

Acesta și-a declarat nevinovăția și a susținut că a fost reținut fără justificare legală.

„Nu le-am omorât. Nu e adevârat. Trebuiau să se găsească probe dacă erau lovite sau sugrumate. Am cumpărat mașina de la a doua victimă. Dacă există probe de ce nu m-au arestat de mult. Nu mă lăsau să ma fac a doua crimă. Eu sunt nevinovat. Nu (nr. nu l-a urmărit poliția în seara accidentului).

O cunoșteam de la mare. Eu lucram la ospătar la mare. Nu am omorât-o. Acum plec acasă”, a spus principalul suspect, potrivit Ziua de Constanța.