Gestul făcut de fiica Andreei Tonciu la un restaurant! Vedeta și soțul ei se aflau chiar lângă micuță

Author: Alice Popescu
Actualizat: 04 nov 2021, 08:15

Fiica Andreei Tonciu i-a lăsat mască pe cei prezenți în restaurantul unde a luat masa împreună cu parinții săi.

Andreea Tonciu este una din cele mai grijulii mame din showbiz-ul autohton. Mereu atenta la nevoile Rebeccai, în vârstă de 5 ani, vedeta nu lasă nimic la voia întâmplării atunci când vine vorba de educația copilei sale. Se poate spune că fetiță este punctul sensibil al Andreei. De multe ori, vedeta și fosta finalista Bravo, ai stil! Celebrities a declarat că este exagerat de atenta cu tot ce o înconjoară pe Rebecca.

Astfel, de cele mai multe ori, Andreea prefera să gătească ea în casa și să nu o expună pe fiica ei în oraș. De cele mai multe ori, vedeta s-a filmat în bucătărie gătind pentru fiica ei de la ciorbe, ardei umpluți și clătite pentru că Rebecca să nu fie tentata să mănânce de undeva unde nu este o sursa buna de încredere.

Citeste si: Andreea Tonciu și Daniel Niculescu divorțează? Mesajul controversat postat de finalista Bravo, ai stil! Celebrities pe o rețea de socializare

Gestul facut de Rebecca, fiica Andreei Tonciu, la un restaurant

Mai mult, Andreea Tonciu este și foarte protectoare cu micuță deoarece a dezvăluit că este destul de sensibila și răcește ușor, având sistemul imunitar cam slab. De câteva ori, vedeta a și ajuns cu micuță la urgente și chiar a chemat ambulanta acasă, însă totul s-a rezolvat cu bine. La vremea respectiva, Andreea a declarat că țoață familia a fost infectata cu un virus: "Există un virus, norovirus se numește care debutează cu probleme digestive și din păcate l-am luat și noi, nu

știm de unde l-am luat, dar ne-a luat pe rând. Întâi a început cu Rebeca, după eu, după soțul meu, după mama mea și sora mea azi-noapte. Când eram la mare a apucat-o, dar noi nu am mai stat, am găsit o clinică în Constanța, am pus-o pe Rebi pe picioare, iar a doua zi am plecat la București și după a treia zi l-au luat pe soțul meu aceleași simptome, stări de vomă, dureri abdominale, scaune foarte moi, febră, frisoane."

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Cât plătește chirie George Burcea, iubitul Vivianei Sposub, pe apartamentul în care stă. Motivul pentru care scoate din buzunar atâția bani

După ce a infirmat recent că țoață familia ar fi foarte afectata de infectarea cu coronavirus,  Andreea împreună cu soțul și fiica ei au putut fi văzuți la un restaurat de fițe unde cei trei au luat masa.

Mare mirarea le-a fost celor prezenți în local când au văzut cât de frumos se comporta Rebecca la masa, mai mult, la 5 ani, frumoasa fiica a Andreei Tonciu știe să foloseseasca și bețișoarele, ele fiind destul de greu de mânuit și pentru adulți dar pentru un copil așa mic.