Gestul făcut de Gheorghe Hagi în fața bisericii, după cununia religioasă a lui Ianis și a Elenei Hagi! Cum a decurs ceremonia

Autor: Diana Ghita

Ce a făcut Gică Hagi la biserică

Sursa: Captură YouTube WOWnews

Duminică, 14 iulie, a fost o zi specială pentru Ianis Hagi și Elena, care și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu la Biserica Sfântul Visarion din Capitală.

Alegerea locației nu a fost întâmplătoare, întrucât biserica are o semnificație profundă pentru Ianis și Elena Hagi, conform Observator. Ceremonia religioasă a început puțin după ora 15.00 și s-a desfășurat într-un cadru intim, alături de familie și cei mai apropiați prieteni ai mirilor.

Cum a decurs cununia religioasă a lui Ianis și a Elenei Hagi

Printre cei care au participat la cununia religioasă s-au numărat figuri cunoscute din lumea sportului, dar și din politică.

Printre invitați s-au evidențiat fotbaliștii Carlo Casap, Kevin Boli și Răzvan Marin. De asemenea, la ceremonie au participat afaceristul Viorel Păunescu și cuplul Mihaela și Mircea Geoană, secretarul adjunct de la NATO.

Din partea familiei, au fost prezenți bunicii lui Ianis Hagi din partea mamei, părinții lui, Gheorghe și Marilena Hagi, sora lui, Kira Hagi, și unchiul său, fostul fotbalist Gică Popescu, alături de soția sa. Părinții miresei, Liliana și Dimciu Palavoti Tănase, au fost, și ei, prezenți la acest moment deosebit.

Citește și: Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Mirii au intrat în biserică la brațul nașilor, afaceristul constănțean Costel Naciadis și soția lui, Andreea. Ceremonia religioasă a fost plină de emoție și momente deosebite. Elena a purtat o rochie spectaculoasă și a fost mereu cu zâmbetul pe buze. Atât ea cât și Ianis s-au arătat extrem de bucuroși pentru pasul pe care l-au făcut împreună.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”

Ce gest a făcut Gheorghe Hagi în fața bisericii

Ianis, foarte grijuliu, a avut grijă ca mireasa să nu-și calce pe rochie, astfel, prin gesturile lui, a scos în evidență legătura puternică dintre ei. La finalul ceremoniei, chiar în fața bisericii, cei doi s-au sărutat îndelung, moment care a fost aplaudat de invitați și de oamenii care s-au strâns să îl vadă pe celebrul fotbalist, numărul 10 al Naționalei.

După ceremonie, mirii au ieșit din biserică foarte zâmbitori și s-au îndreptat spre locația unde avea să aibă loc petrecerea grandioasă: Domeniul Știrbey Vodă.

Înainte de plecare, Gică Hagi, tatăl lui Ianis, a respectat tradiția machedonească și a marcat momentul special prin împărțirea de bani anumitor persoane aflate în fața bisericii.

Citește și: Ianis Hagi și Elena s-au căsătorit religios duminică, 14 iulie: Cum arată meniul pentru cei 500 de invitați

Petrecerea de la Domeniul Știrbey Vodă a fost cu adevărat spectaculoasă. Alături de cei 700 de invitați, Ianis și Elena Hagi au petrecut momente de neuitat, într-o atmosferă de vis.