Gestul făcut de Han este de neiertat. Vizionează episodul 13 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 21:45

Autor: Bianca Vidoi

Han a decis să recurgă la un gest extrem pentru a o calma pe sora sa

Sursa: Kanal D

Episodul 12 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D vineri, 7 iunie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Vinovați de iubire” va fi difuzat de miercuri până vineri de la ora 21:45, pe Kanal D. Iată ce se întâmplă în primul episod din această seară:

Ce se întâmplă în episodul al 13-lea al serialului “Vinovați de iubire”?

Gülben a fost dusă să depună o declarație la poliție, în timp ce Han a susținut acest proces, fiind chiar cel ce a făcut plângerea printr-un comisar pe care îl cunoștea.

Han a început să vadă că Gülben duce orice acțiune la extrem, motiv pentru care a decis să o ducă în arest pentru o perioadă scurtă. 

Han a decis să îi spună tatălui său că el este cel ce a depus plângerea împotriva lui Gülben, ceea ce face ca bărbatul să fie certat pentru prima dată în viață. Într-un final, Han o scoate pe Gülben și o aduce acasă.

Toată această situație aduce și mai multe probleme în poveste, deoarece İnci crede că Esra a făcut plângerea împotriva lui Gülben, iar cele două ajung să se certe.

Esra s-a supărat pe İnci pentru că nu a crezut-o, iar după acest moment delicat, Han îi spune lui Inci că el a raportat-o pe Gülben ca să o facă să renunțe la Esat.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Mai jos puteți urmări promo-ul pentru episodul 13 al serialului vostru preferat “Vinovați de iubire”:

 

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Vinovați de iubire” pe Kanal D

Kanal D aduce pe micile ecrane o nouă producție emoționantă intitulată “Vinovați de iubire” (Masumlar Apartimani), în care dragostea și puterea sa vindecătoare devin elemente centrale.

Cu un cast de excepție, serialul îi aduce în rolurile principale pe doi actori celebri și apreciați: Farah Zeynep Abdullah, cunoscută de telespectatori din seriale precum “Trădarea” (rolul Aylin), "În dragoste și în război" (rolul Sura) și “Kosem” (rolul Prințesei Farya), și pe Birkan Sokullu, unul dintre cei mai carismatici și talentați actori din Turcia.

Citește și: Ea a fost marea iubire a celebrului Birkan Sokullu, actorul care interpretează rolul Han în serialul “Vinovați de iubire”! Iată cât a durat căsnicia lor și de ce au ajuns la divorț

Povestea din spatele titlului “Vinovați de iubire” este una tulburătoare, inspirată din realitate, ce urmărește viețile a doi îndrăgostiți care se confruntă cu greutățile și tragediile din trecut, dar ajung să se cunoască și să lupte împreună pentru a-și găsi fericirea.

Han Derenoglu (interpretat de Birkan Sokullu), un tânăr chipeș și om de afaceri de succes, revine acasă pentru a avea grijă de tatăl său grav bolnav și de surorile sale, Safiye (Ezgi Mola), Gulben (Merve Dizdar) și Neriman( Gizem Katmer), toate marcate de experiențe traumatizante din copilărie.

Cu toate că se izolează social pentru a se dedica familiei sale, viața lui Han ia o întorsătură neașteptată în ziua în care, în urma unui accident, o întâlnește pe İnci (Farah Zeynep Abdullah).

Inci, care trăiește alături de bunicul și fratele ei, ascunde și ea drame teribile trăite în copilărie. În timpul întâlnirilor lor, cei doi protagoniști vor lupta să depășească trecutul plin de suferințe și să se bucure de viață și dragoste. În ciuda eforturilor lor, Safiye, sora lui Han, va fi mereu în opoziție cu relația celor doi, temându-se să nu fie abandonată.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?