Gestul făcut de Lorena, după despărțirea de Laurențiu. Ce a postat fosta concurentă de la Casa Iubirii pe rețelele sociale

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 feb 2024, 13:34

Lorena și Laurențiu s-au despărțit, după doar câteva luni de relație. Deși păreau extrem de fericiți împreună, nepotrivirea de caractere a dus la separarea drumurilor celor doi.

Lorena și Laurențiu s-au cunoscut în emisiunea „Casa Iubirii”, iar relația lor părea de neclintit. Totul s-a schimbat însă atunci când cei doi au părăsit emisiunea și s-au mutat împreună. Și-au dat seama că în afara competiției nu se mai potrivesc atât de bine și astfel au decis să pună punct relației.

Gestul făcut de Lorena, după despărțirea de Laurențiu

Cu lacrimi în ochi, Lorena a anunțat despărțirea de Laurențiu, în cadrul emisiunii Culisele Iubirii.

Recent, fosta concurentă a postat un mesaj subtil pe pagina sa de Instagram. Într-un filmuleț tip reel, aceasta a pus câteva emoticoane, unul dintre ele reprezentând creierul, semn că frumoasa brunetă a ales rațiunea.

Citește și: „Lorena a primit un mesaj despre Laurențiu”. Bianca Comănici, adevărul despre despărțirea Lorenei de Laurențiu. Cine a influențat-o pe fosta concurentă să pună punct relației

Motivul despărțirii dintre Lorena și Laurențiu

Lorena și Laurențiu s-au cunoscut în cadrul show-ului matrimonial „Casa Iubirii”, sezonul 2, și au continuat relația după terminarea acestuia.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Cei doi s-au mutat împreună la scurt timp, iar postările zilnice îi prezentau drept cuplul perfect. Ei bine, Lorena a dat vestea bombă conform căreia cei doi au luat-o pe drumuri separate.

Citește și: "Îmi doresc! M-aș adapta repede!" Catinca, despre revenirea în sezonul 3 al emisiunii Casa iubirii! Ce concurent i-a atras atenția?

Invitată în emisiunea „Culisele Iubirii”, prezentată de Bianca Comănici, Lorena a mărturisit că nu mai formează un cuplu cu Laurențiu.

Se pare că fosta concurentă nu a putut trece peste anumite acțiuni de-ale partenerului, motiv pentru care a decis să rupă orice legătură cu acesta.

„Cred că el nu este ceea ce-mi doream, ce visam. Faptul că ne-am cunoscut în emisiune nu a fost suficient cât să ne cunoaștem atât de bine. Din păcate, nu am trecut peste testul de afară. Știu foarte bine peste ceea ce nu pot să trec și nu voi trece, chiar dacă sunt sentimente. M-am gândit de multe ori că el e sufletul meu pereche, am sperat și am luptat foarte mult pentru asta.

Știu că tot timpul am spus că dacă există sentimente, niciodată nu voi accepta ca relația să se termine. Din păcate a trebuit să fac asta, chiar dacă sunt sentimente,” a mărturisit Lorena în cadrul emisiunii.