Gestul făcut de Michele Morrone înainte de a părăsi România. Cum a fost surprins celebrul actor în timp ce se îndrepta spre aeroport

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 05 sep 2024, 20:37

Michele Morrone a părăsit România.

Sursa: Instagram: iammichelemorroneofficial

Michele Morrone, celebrul actor italian cunoscut din filmul „365 de zile”, a încheiat recent sejurul său în România.

Michele Morrone a fost surprins astăzi, 5 septembrie, în timp ce pleca de la hotelul în care a fost cazat, îndreptându-se către aeroport. Iată ce a făcut cunoscutul actor înainte de a pleca spre aeroport.

Citește și: Michele Morrone, urmărit și filmat prin București. Ce i-a spus unei românce care filma un Tik Tok

Actorul Michele Morrone a părăsit România

Michele Morrone ar fi venit în București pentru a petrece timp alături de presupusa lui iubită, Bogdana Tancău, o antrenoare de fitness din România, cu care a fost văzut anterior și în vacanța din Grecia.

Citește și: Cine este Bogdana, presupusa iubită româncă a lui Michele Morrone. Cum au fost fotografiați cei doi și cum a reacționat Nikita: „Să mă facă geloasă...”

Îmbrăcat lejer, Michele Morrone a fost văzut fumând o ultimă țigară înainte de a se urca în mașină. Vezi pozele pe Wowbiz. Într-un scurt interviu acordat pe picior de plecare, actorul a declarat că vacanța în România a fost pe placul său, descriind experiența drept una „foarte tare”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Acesta ar fi fost întrebat cum a fost experiența sa în România, iar Michele Morrone a răspuns: „Foarte tare! Mulțumesc!”.

Michele Morrone s-a bucurat de timpul petrecut în țara noastră

Frumosul actor italian a părăsit Bucureștiul astăzi, lăsând impresia că s-a bucurat de timpul petrecut pe meleagurile românești.

Citește și: Cea mai mare curiozitate a abonaților Netflix! Sunt Michele Morrone și Anna-Maria Sieklucka un cuplu? Starurile filmului „365 de zile” au fost surprinși împreună

Se pare că vizita actorului în România ar fi fost motivată de presupusa relație pe care o are cu Bogdana Tancău, după zvonurile conform cărora și-ar fi părăsit iubita, pe Moara Sorio, pentru a-și trăi povestea de dragoste alături de româncă.