Gestul făcut de Robert i-a scos din minți pe concurenții din ”Casa Iubirii”. Motivul pentru care a fost pus la zid, în emisiune

Autor: Diana Bostan

Robert de la ”Casa iubirii”

Sursa: Kanal D - Casa iubirii

Concurenții din ”Casa iubirii” au pus tunurile pe Robert, după ce acesta a fost ales favoritul săptămânii în gala de duminică.

Marți, 27 august, o nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii” a captat atenția telespectatorilor. În centrul acțiunii se află Robert, concurentul fiind atacat din toate părțile pentru calmitatea de care a dat dovadă.

Citește și: Cum arăta Rebecca de la “Casa iubirii” în copilărie. Concurenta și-a emoționat fanii cu postarea sa: „Baby Reby”

Concurenții din ”Casa iubirii” i-au adresat replici acide lui Robert

Unii concurenți par deranjați de faptul că Robert și Giuly nu-și dau cu părerea doar pentru a da bine în fața susținătorilor. Deși păreau că se înțeleg bine, nu doar Patrick a avut ceva de zis la adresa lui Robert, dar și Robi, Antoni și Sebastian. În apărarea sa, Robert a menționat faptul că nu a spus nici 10% în ceea ce-l privește pe Patrick și că nu va face asta din respect pentru el.

Robert: Patrick, am punctat cam 10%.

Patrick: Aoleu, asta înseamnă că sunt un monstru.

Robert: Dacă era să fiu așa cum mi-ai creat tu această imagine. Dacă eram așa cum spui tu...punctam de mai multe ori și nu tăceam. Dar am tăcut pentru că avem ceva respect.

Citește și: Giuly, ieșire nervoasă în Casa iubirii! Concurenta îl atacă pe Patrick. De la ce a pornit cearta? Nu ratați o nouă ediție incendiară a emisiunii, marți, 27 august, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D 

Deranjată de atacurile băieților la adresa iubitului său, Giuly a sărit în apărarea acestuia. Concurenta este de părere că aceștia nu au ce comenta la adresa lor, motivul fiind că se înțeleg prea bine.

Giuly: Păi nu aveți ce să punctați, dacă noi ne înțelegem bine, nu aveți ce.

Robert: Eu am drumul meu, dacă v-am supărat cu ceva vă cer scuze.

Giuly: Aici suntem într-o competiție și nu ai de unde să știi cine îți este prieten și cine nu.

Robert a spus vreodată într-un mod urât sau a jignit vreodată au  supărat vreodată pe cineva intenționat?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Patrick: Nu.

Antoni și Sebastian și-au schimbat părerea despre Robert

Antoni susține că Robert este o fire competițională și că preferă să nu i-a parte la unele discuții, tocmai pentru a atrage voturile și simpatia susținătorilor. Concurenții îl acuză pe Robert de faptul că și-ar fi schimbat votul în gală, fiind singurul care a decis să n-o voteze pe Francesca.

Antoni: Eu mi-am concretizat ideea cum că Robert ar fi competitiv atunci când a fost momentul în gală.

Robert: Francesca este nouă aici, ea nu are putere, iar în momentul în are ați sărit toți pe ea, ați închis-o.

Citește și: Moldo și-a luat inima în dinți și a sărutat-o pe Teodora. Concurenta a rămas impresionată: "Ești dulce rău de tot!"

Deranjat a părut și Sebastian, acesta considerând că se apropie sfârșitul competiției, motiv pentru care va fi mai tranșant cu Robert. În ciuda comentariilor răutăcioase, Robert și-a păstrat calmul și nu le-a dat replica colegilor din casă.

Sebastian: Vreau să spun și eu ceva. Robert, vezi că e prima data de când sunt aici în casă și îmi dau și eu puțin cu părerea. Din punctul meu de vedere, mi-ai demonstrate într-o gală când ai vrut s-o votezi pe Francesca și apoi ai votat-o pe Julia. Iar după ce s-a dus la loc, Giuly a luat-o în brațe pe Francesca. Ea a făcut ceartă în relație, v-ați certat cu ea și apoi ați luat-o în brațe.

Giuly a ajuns și ea la o concluzie după aceste discuții și susține că Robert este prea bun și apreciat de public, motiv pentru care stârnește deranjul anumitor persoane din casă.

Giuly: Faptul că este prea bun, de fapt, vă deranjează.

Aici puteți viziona momentul din prima parte a emisiunii ”Casa iubirii”-ediția de marți, 27 august:

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.