Gestul făcut de soțul Biancăi lângă sicriul cu trupul neînsuflețit al tinerei. Bărbatul nu s-a putut opri din plâns: „Dumnezeu să te mângâie și să te întărească”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 31 mai 2024, 15:00

Imagini dureroase de la priveghiul Biancăi

Sursa: Wowbiz/Facebook: Bogdan Curelușă

Momente cutremurătoare pentru familia Biancăi, tânăra în vârstă de 19 decedată la scurt timp după ce a născut. Bogdan, soțul femeii, nu s-a putut opri din plâns pe întreaga durată a priveghiului.

Imagini dureroase de la priveghiul Biancăi, proaspăta mămică ce s-a stins din viață la Spitalul Județean Suceava. Bogdan, soțul tinerei decedate, a trecut prin momente extrem de dificile. Pe durata întregului priveghi, el a fost copleșit de durere și nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Clipe de durere la priveghiul Biancăi, tânăra decedată la scurt timp după ce a dat naștere

Tragedie în familia tinerei Bianca, care la doar 19 ani și-a pierdut viața la scurt timp după ce și-a născut băiețelul.

Bianca și soțul ei, Bogdan, erau căsătoriți de un an și așteptau cu nerăbdare să-și înceapă viața de părinți. Din păcate, destinul le-a frânt visurile, lăsându-l pe Bogdan să își crească singur fiul și să facă față unei dureri imense.

Citește și: Boala de care suferea Bianca, proaspăta mămică decedată la Spitalul Județean din Suceava. Mesajul dureros postat de soțul ei pe o rețea socială: „Ne vom revedea, dragă mamă și soție”

Potrivit wowbiz.ro, trupul neînsuflețit al Biancăi a ajuns la familia îndurerată, iar rudele și apropiații au venit pentru a-și lua rămas bun de la tânăra plecată mult prea devreme din această lume. Soțul îndoliat nu s-a desprins de sicriul cu trupul neînsuflețit al Biancăi, iar lacrimile au curs fără oprire.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

La priveghi au luat parte și colegii lui Bogdan, bărbatul activând ca pompier în cadru ISU Bucovina. Aceștia au venit îmbrăcați în uniforma de pompier, dând dovadă de solidaritate în acest caz tragic.

„Nu pot să cred! Dumnezeu să te mângâie și să te întărească! Suntem alături de tine!”/ „Sincere condoleanțe! Dumnezeu să te întărească și să-ți dea putere”, au fost doar o parte din mesajele primite de Bogdan, soțul Biancăi, pe Facebook.

Bianca a decedat la o lună după ce a născut

Bianca, o tânără în vârstă de 19 ani a avut parte de un sfârșit tragic la scurt timp după naștere. În loc să se bucure de primele momente cu bebelușul ei, proaspăta mămică s-a stins din viață, provocând o imensă durere familiei și celor apropiați. Evenimentul care trebuia să fie unul dintre cele mai fericite din viața ei s-a transformat într-o tragedie care a zguduit comunitatea locală.

Citește și: Proaspătă mămică, decedată la Spitalul din Suceava. Tânăra s-a căsătorit recent și abia aștepta să-și țină bebelușul în brațe: „Bianca a avut ceva complicații”

Potrivit  spynews.ro, aceasta a devenit mamă în urmă cu o lună și a fost externată, aparent sănătoasă. Totuși, problemele de sănătate au reapărut rapid, iar tânăra a fost readusă la spital, unde a fost diagnosticată cu tromboză venoasă.

Deși inițial părea că răspunde bine la tratament, starea ei s-a agravat treptat, ducând la un deznodământ tragic. 

Moartea tinerei de 19 ani a stârnit numeroase reacții și controverse, iar Spitalul Județean din Suceava a emis un comunicat în care anunță deschiderea unei anchete pentru a clarifica circumstanțele tragediei, notează spynews.ro.