Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Autor: Andrei Costanda

TikToker-ul Andrei Mariusss i-a lăsat lui Ianis Hagi un plic cu ocazia nunții sale

Sursa: Instagram & Alephnews

Un cunoscut susținător al echipei naționale a României a făcut un gest special pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale.

TikToker-ul Andrei Mariusss, devenit viral cu videoclipurile sale dedicate echipei naționale a României, a fost prezent la nunta lui Ianis Hagi și Elena Tănase, desfășurată la Palatul Știrbey. Deși nu s-a aflat pe lista de invitați și nu a putut intra în incinta evenimentului, Andrei nu a plecat fără să-și arate susținerea și respectul față de fotbalist.

Plic pentru Ianis Hagi din partea unui susținător înfocat

Aflat în apropierea lacului Știrbey, Andrei Mariusss a împărtășit experiența sa cu urmăritorii de pe TikTok, explicând că a lăsat un plic fetelor care se ocupau de primirea invitaților. În plic se afla un mesaj pentru Ianis Hagi și o sumă de bani, gestul fiind un simbol al respectului și admirației față de sportiv. Andrei a relatat cu emoție momentul în care a fost recunoscut de copii și fani care s-au apropiat de el pentru poze și autografe.

„Suntem pe lacul Știrbey, foarte aproape de nunta lui Ianis Hagi, însă din păcate nu am reușit să intrăm. Au fost foarte mulți copilași care au venit spre mine și au țipat <<Nițăăă, hai să facem poză!>>. Au fost foarte multe persoane, invitații au început deja să apară”, a povestit Andrei pe contul său de TikTok.

După ce a reușit să vorbească cu persoanele responsabile de lista de invitați, Andrei le-a rugat să-i predea plicul lui Ianis Hagi.

În videoclipul postat, Andrei și-a exprimat speranța că plicul va ajunge la fotbalist și a transmis urările sale de bine: „Sper din tot sufletul meu ca plicul să ajungă la Ianis Hagi. Îi mulțumesc mult, dacă o să vadă acest videoclip după nuntă și îi urez casă de piatră și hai că ne vedem la Mondial, abia aștept să merg acolo!”.

Citește și: Cine este bărbatul de 50 de ani care și-a pierdut viața în urma tentativei de asasinat a lui Donald Trump

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”

Eveniment de 200.000 de euro la Domeniul Stirbey

Nunta lui Ianis Hagi (25 de ani) și Elena Tănase a avut loc pe 14 iulie, cu cununia religioasă desfășurată la Biserica Sfântul Visarion din București, începând cu ora 15:00. Cuplul a ieșit din biserică în jurul orei 16:20, iar petrecerea de nuntă s-a desfășurat la Palatul Știrbey, unde au fost invitați peste 750 de persoane.

Nașii cuplului sunt Andreea și Costel Naciadis, fiul lui Tănase Naciadis, nașul lui Gică Hagi.

Conform viva.ro, evenimentul a costat 200.000 de euro, o sumă semnificativă pentru a asigura o nuntă de vis.

„Elena mi-a spus să găsim ceva frumos. La noi, nunțile se fac într-un număr cât mai mare și oamenii de la Palatul Știrbey au putut să ne pună pe tavă tot ce ne-am dorit”, a declarat Ianis Hagi pentru Observator.

Atmosfera a fost întreținută de artiști de renume, inclusiv Peejay Vincent, Pindu & Cornelia Rednic și Smiley, precum și o formație surpriză din Grecia.

Gestul lui Andrei Mariusss a fost un exemplu de loialitate și respect față de Ianis Hagi, subliniind legătura specială dintre fani și sportivi, chiar și în afara terenului de fotbal.