Gestul făcut de Vladimir Putin când a coborât din avion, la Teheran. Detaliul care a atras atenția tuturor

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 20 apr 2023, 02:25

Gestul făcut de Vladimir Putin când a coborât din avion, la Teheran.

Sursa: Twitter

Vladimir Putin a efectuat o vizită oficială la Teheran, acolo unde s-a întâlnit cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, pentru a discuta despre exportarea cerealelor din Ucraina. Când a coborât din avion, acesta a făcut un gest care a atras atenția tuturor.

Vladimir Putin a mers la Teheran, pentru a vorbi despre exportul de cereale din Ucraina. Când a coborât din avion, acesta a șchiopătat, lucru ce a atras atenția imediat, în special din cauza faptului că zvonurile despre starea sa de sănătate precară au început din nou să circule.

De ce boală ar suferi Vladimir Putin?

Vladimir Putin a stârnit un val de reacții în urma mai multor apariții publice pe care le-a avut. Din cauza gesturilor mai mult involuntare pe care le-a făcut, a început să se creadă că președintele

Rusiei ar suferi fie de cancer în fază terminală, fie de Parkinson.

Cu toate că acesta a atras atenția prin momentul în care a șchiopătat, liderul de la Kremlin a mărturisit că președnintele Turciei a ajutat la „medierea” problemei legate de exporturile de cereale.

„Aş vrea să vă mulţumesc pentru eforturile de mediere, pentru că aţi propus Turcia ca teren de negociere în privinţa problemelor de producţie alimentară, a problemelor de exporturi de cereale prin Marea Neagră.

Datorită medierii dvs., am avansat. Este adevărat, nu sunt reglate încă toate chestiunile, însă există mişcare şi este un lucru bun”, a spus Vladimir Putin.

Citeste si: Cât de mare este tezaurul pe care România îl are de recuperat de la Rusia. Este vorba despre tone de aur

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Mai mult decât atât, Vladimir Putin poartă discuții și cu Ebrahim Raisi, omologul său din Iran, în ceea ce privește conflictele din Siria, dar și în ceea ce privește războiul din Ucraina.

Ministrul Apărării din Rusia a declarat că, în viitorul apropiat, va fi gata „un document final” prin care va fi permis exportul de cereale din Ucraina.

„Avem o ordine de zi foarte încărcată.

Sunt extrem de bucuros să vă văd”, a fost mesajul transmis de Vladimir Putin lui Erdogan, conform stirileprotv.ro.

Zvonurile despre problemele de sănătate ale lui Vladimir Putin au fost negate

Ambasada Rusiei de la București a negat vehement zvonurile confom cărora Vladimir Purin ar fi bolnav și susține că totul reprezintă, de fapt, o speculație, așa cum se întâmplă și în cazul „masacrelor” din Ucraina efectuate de către armata rusă.

„Vă îndemnăm să nu vă faceți griji pentru sănătatea domnului Președinte, întrucât zvonurile și speculațiile presei occidentale, din păcate, des replicate și în România, despre boala Șefului Statului rus sunt la fel de neadevărate ca și falsurile care apar constant despre, să zicem, «masacrele» efectuate de către trupele ruse asupra civililor din Bucea, Borodianka și alte localitățile (sic) Ucrainei”, a fost mesajul transmis de Ambasada Rusiei pe pagina de Facebook.

Citeste si: Încă un război! Israelul se declară pregătit pentru a ataca Iranul. Țara Sfântă susține că aceasta este o „obligație morală a sa”

Informația a fost făcută, după ce o publicație italiană a relatat faptul că Vladimir Putin ar fi fost operat, conform romania.europalibera.org.