Gestul grav la care a recurs un bărbat din Timiș după ce s-a enervat pe soția lui. A fost reținut 24 de ore pentru fapta sa, după ce a sunat la 112

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 07 oct 2023, 01:25

A fost reținut 24 de ore pentru fapta sa, după ce a sunat la 112

Sursa: PixaBay

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a recurs la un gest grav după ce s-a certat cu soția lui.

Enervat de faptul că nu au fost de acord unul cu celălalt, bărbatul i-a dat foc mașinii soției, care era parcată în fața casei. Pentru fapta sa, a fost reținut timp de 24 de ore pentru distrugere. Incidentul s-a petrecut în localitatea Bodo, județul Timiș.

Un bărbat a dat foc mașinii soției pentru că s-au certat

Polițiștii Secției 5 Rurale Belinț au reținut un bărbat, în vârstă de 41 de ani, după ce a dat foc mașinii soţiei lui.

Individul a recurs la acest gest pentru că au avut o discuție în care nu au fost de acord unul cu celălalt. În jurul orei 05:50, polițiștii au fost sesizați de un bărbat prin apel la 112, cu privire la faptul că i-a luat foc mașina parcată în fața casei.

Citește și: După ce a primit un diagnostic greșit de mai multe ori, o fetiță de doar patru ani a murit de septicemie. Povestea micuței Eva, devenită înger prea devreme

Un echipaj de poliție s-a deplasat de urgență la locul incidentului alături de un detașament de pompieri din Lugoj, care au stins incendiul. Conform primelor verificări, s-a aflat că mașina era a soției celui care a apelat la numărul de urgență și a fost incendiată după o discuție în contradictoriu care a avut loc între cei doi soți. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

S-a găsit la fața locului un recipient albastru cu miros de combustibil, care a fost luat în vederea continuării cercetărilor. Bărbatul a fost reținut 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, iar ancheta este în curs de desfășurare.

Cine sunt cei patru adolescenți implicați într-un accident grav în Lublin

Un accident oribil a avut loc joi noaptea, în jurul orei 23.50, pe un bulevard din Lublin, unde șofer de 18 ani a intrat cu toată puterea într-un stâlp de pe marginea drumului.

În urma impactului, toate cele patru persoane aflate în autoturism au rămas blocate între fiare. Se pare că tânărul avea o viteză foarte mare și a pierdut controlul volanului, derapând și intrând în stâlp. Conform  lublin112.pl, unul dintre pasageri a fost scos de trecători din mașină, iar restul au fost scoși de pompieri. 

Citește și: Cine este tânăra care a fost găsită pe stradă cu mâinile pătate de sânge și parțial dezbrăcată. Autoritățile din Baia Mare au intervenit imediat

În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva pe toți cei patru tineri, nu s-a putut face nimic pentru trei dintre ei. Șoferul de 18 ani, un tânăr de 17 ani și o tânără încă neidentificată au decedat pe loc. Un băiat de 16 ani a supraviețuit, dar este în stare foarte gravă la spital.

În urma oribilului accident, mașina a fost făcută praf. Mai multe bucăți din caroserie au zburat zeci de metri pe șosea. 

Polițiștii, sub supravegherea procurorului, au început investigațiile pentru a stabili exact circumstanțele producerii tragediei. Conform comisarului Anna Kamola de la Poliția din Lublin, șoferul promovase examenul auto cu doar câteva săptămâni înainte să moară.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.