Gestul HALUCINANT al unei adolescente dupa ce echipa Braziliei a ratat calificarea in finala!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:28

O adolescenta in varsta de 15 ani din Nepal a recurs la un gest extrem dupa ce echipa Braziliei a ratat calificarea in marea finala campionatului mondial.

Politia din Nepal a declarat pentru cotidianul Daily Mail ca o tanara in varsta de 15 ani s-a sinucis din cauza ca Brazilia a fost invinsa cu scorul de 7- 0 in semifinalele campionatului mondial de fotbal. Tanara s-a spanzurat in camera ei. Mama fetei a gasit-o fara suflare, atarnand de tavan. Adolescenta, pe nume Pragya Thapa, locuia intr-un sat la est de capitala tarii, Kathmandu.

Parintii au declarat ca tanara parea deprimata si ca s-a inchis in camera ei in ziua tragediei.

Familia a crezut ca se dedica studiului. Prietenii, socati de o asemenea veste, au spus despre fata ca fusese inca de la inceputul campionatului o suportera infocata a echipei nationale a Braziliei. Dupa ce brazilienii au pierdut in fata Germaniei prietenii au ras de echipa ei favorita. Se pare ca acest lucru a suprata-o foarte tare.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.