Gestul impresionant făcut de părinții lui Sebi, tânărul care a sfârșit în tragedia de la 2 Mai. Aceștia i-au ridicat un monument funerar și au adus diverse statui la mormântul băiatului

Author: Diana Ghita
Actualizat: 12 oct 2023, 13:44

Tatăl lui Sebastian Olariu

Sursa: Captură YouTube

Părinții victimelor accidentului de la 2 Mai sunt îngenuncheați de durere, după ce și-au îngropat proprii copii. În memoria tinerilor, aceștia au făcut mai multe gesturi simbolice.

În vara acestui an, accidentul de la 2 Mai a cutremurat întreaga țară. Înainte să lovească grupul de 8 persoane, Vlad Pascu, un tânăr în vârstă de 19 ani, conducea sub influența substanțelor interzise pe drumul ce leagă Vama Veche de 2 Mai.

Cum arată mormântul lui Sebi, băiatul ucis la 2 Mai

Printre cei loviți de șoferul drogat s-au aflat și doi tineri, pe numele lor Sebastian și Roberta, care au murit pe loc în urma impactului devastator.

În urma tragediei, părinții lor au fost sfâșiați de durere, știind că tot ce le-a mai rămas de făcut a fost să-și înmormânteze copiii.

După ce i-au condus pe ultimul drum, părinții s-au ocupat să pună la punct mormintele. După ce coroanele de flori depuse de cei apropiați au fost luate de la mormântul lui Sebi, au fost aduse trei statuete în formă de îngeri, dar și un cățel bibelou.

De asemenea, în semn de iubire necondiționată pentru Sebastian, părinții și prietenii i-au așezat lumânările de pe mormânt în forma unei inimi.

Citește și: Vlad Pascu a fost trimis în judecată. Ce acuzații se aduc în cazul tânărului drogat care a ucis două persoane în stațiunea 2 Mai

Familia tânărului a amplasat chiar și o canapea din lemn lângă cavoul său, pentru ca cei ce îl vizitează să-i poată sta lângă căpătâi în timp ce se roagă pentru sufletul lui.

Totodată, părinții lui au avut grijă să-i amenajeze fiului un loc de odihnă care să întruchipeze sufletul său curat.

În poza făcută de către paparazzi de la WOWbiz.ro, se vede cavoul înconjurat de nuanțe albe. De-o parte și de alta a mormântului sunt așezate flori albe, inima din lumânări este, și ea, de aceeași non-culoare.

De asemenea, în fotografie se poate observa că până și băncuța, dar și pietrișul de sub ea au fost alese tot după aceeași cromatică.

Ba mai mult, chiar și Sebi, în poza de pe cruce, este îmbrăcat într-o cămașă albă, la fel ca cei trei îngeri și ca patrupedul care îl veghează.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Mihai Pascu a rupt tăcerea „Este un dezastru pentru noi” Ce spune tatăl lui Vlad Pascu despre victimele accidentului de la 2 Mai

Ce a adus familia lui Sebi la locul tragediei din 2 Mai

Locul de veci al băiatului este constant îngrijit deoarece părinții lui vin zilnic la cimitir, de când și-au înmormântat copilul. Tatăl lui a mărturisit, cu o mare durere, că ultimele 8 săptămâni au fost foarte dificile atât pentru el, cât și pentru soția sa, mama lui Sebi.

„Au trecut 8 săptămâni foarte grele pentru noi.

Doar serviciu şi cimitir, asta ne-a mai rămas. Mă culc cu el în gând, mă trezesc cu el. Am o poză foarte mare, i-am făcut tablou, când mă culc îl văd.”, a declarat Valentin Olariu, tatăl tânărului ucis la 2 Mai.

Locul unde Sebastian și Roberta și-au găsit sfârșitul a fost, și el, frumos amenajat. După 8 săptămâni chinuitoare, părinții băiatului au hotărât să ridice un monument în amintirea acestuia, chiar în locul unde și-a dat ultima suflare.

„După opt săptămâni de chin şi de jale, am venit astăzi să ridicăm o piatră funerară pentru băiatul meu. Să rămână ceva în locul în care a murit el.”, a declarat tatăl lui Sebi, pentru Antena3.

Familia tânărului a scris un mesaj înduioșător pe piatra funerară adusă la locul accidentului: „Bunătate, fericire și mereu zâmbet. Tu ne-ai învățat ce înseamnă frumusețea în viață. Tu ai fost bucuria în toate momentele noastre. Drum lin către îngeri!!”.  

De asemenea, alături de rândurile cu o puternică încărcătură emoțională, părinții au atașat și o poză cu Sebastian, în care i-au pus aripi de înger. Aceștia au ținut să înfățișeze bunătatea și inocența de care a dat dovadă fiul lor în timpul vieții sale.

Monumentul lui Sebi a fost amplasat chiar lângă pomul plantat de către tatăl Robertei. Astfel, amintirea celor doi tineri uciși va rămâne mereu vie, prin omagiile aduse.

Citește și: S-a aflat viteza pe care o avea Vlad Pascu în momentul accidentului: „Făcea slalom pe drum și rula în afara părții carosabile”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?