Gestul impresionant făcut de prietenii lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu

Author: Laura Macovei
Actualizat: 22 aug 2023, 19:15

Gestul impresionant făcut de prietenii lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de șoferul drogat de la 2 Mai

Sursa: arhivă/Facebook-Sebastian Olariu

Accidentul din stațiunea 2 Mai, provocat de un tânăr drogat de 19 ani, a stârnit multă revoltă în rândul tinerilor, dar și a părinților care nu înțeleg de ce se mai petrec astfel de tragedii, iar autoritățile nu iau măsuri.

Vlad Pascu este cel vinovat de moartea a doi tineri, printre care și Sebi, care era student la Geografie și avea tot viitorul în față.

Familia sa încă nu își revine din șoc. 

Prietenii lui Sebi, gest impresionant după moartea sa

Sebi era iubit de prietenii săi și apreciat ca fiind un băiat extrem de bun și cuminte. Aceștia au pornit o mișcare la care îi îndeamnă pe cei care l-au cunoscut, dar și pe străini, să participe la o manifestare dedicată interzicerii drogurilor. 

Citește și: Dan Negru, mesaj cu privire la tragediile de la 2 Mai și Maternitatea din Botoșani: „N-am văzut pic de empatie. Statul eșuează”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

„Suntem un grup de prieteni ai lui Sebastian Andrei Olariu din orașul Pantelimon și vă invităm duminică, 27 august, la ora 20:00, în Centrul Cultural Misionar Familia (fostul complex Lebada) din orașul Pantelimon, bd.

Biruinței nr. 3 la un eveniment special în memoria prietenului nostru, Sebi. Am dori să ne ajutați să promovăm o campanie de conștientizare, antidrog. Cu ajutorul vostru am vrea ca mesajele noastre să fie auzite de toată lumea, am vrea să fim și noi cei care distribuie mesaje antidrog în România. Acesta este un fenomen care a fost depășit de autorități, este motivul pentru care prietenul nostru, astăzi nu mai este printre noi.
Vrem să fiți alături de noi și să strigăm în cor „Drugs are NOT my life” (Drogurile NU au ce căuta în viața mea)”,
au transmis aceștia.

Tatăl lui Sebi a aflat că fiul său este mort de la firma de pompe funebre

Bărbatul este revoltat de faptul că polițiștii nu l-au sunat imediat după producerea accidentului. Acesta a aflat după cinci ore, nu de la polițiști, ci de la o firmă de pompe funebre.

Citește și: „Nu mai rezist de durere, simt că o iau razna”. Tânăra de 25 de ani care a murit în Maternitatea Botoșani n-a fost băgată în seamă timp de șapte ore. Ce spune raportul DSP

Atât el, cât și părinții Robertei, a doua tânără ucisă de șoferul teribilist, cer dreptate pentru cei doi, însă se tem ca nu cumva cazul să fie mușamalizat după ce a ieșit la iveală faptul că părinții inculpatului sunt oameni influenți, iar  Vlad Pascu  a scăpat basma curată în mai multe cazuri.