Gestul impresionant făcut de un tânăr român pentru o bătrânică de 90 de ani: „Când o să am un copil..vreau să ajungă ca tine” Dorința Vasilichiei a fost îndeplinită

Autor: Laura Macovei

Vasilichia, o bătrânică de 90 de ani, a primit în dar cadouri de la un cunoscut influencer

Sursa: Captură TikTok

O bătrânică de 90 de ani a avut câteva dorințe, iar Gabriel Florescu, un tânăr care promovează cazurile sociale, i le-a îndeplinit, iar povestea Vasilichiei a devenit virală.

Vasilichia a primit din partea lui Gabriel flori, haine și chiar mâncare. Dorințele bătrânei de 90 de ani au fost îndeplinite.

Citește și: Ei sunt polițișții care nu au ținut cont de pericol atunci când a venit vorba de salvarea unei bătrâne din flăcări. Faptele bune nu s-au oprit aici: „Se interesează despre starea copilului”

Cum a surprins-o Gabriel pe Vasilichia, bătrânica de 90 de ani

Povestea Vasilichiei a ajuns virală, însă trecutul ei a stârnit o mare de emoție și lacrimi printre internauți. Gabriel Florescu a surprins-o de mai multe ori pe bătrânică cu trandafiri, haine și mâncare.

Gabriel: Ce faceți? Am luat trandafirul ăsta pentru o persoană drăguță. Dar eu nu-mi dau seama dacă miroase sau nu miroase frumos.

Vasilichia: Daa, foarte frumos. Fetele trebuie să fie cochete.

Gabriel: Primeați trandafiri când erați tânără?

Vasilichia: Primeam..

Gabriel: Și acum?

Vasilichia: La 90 de ani ce să mai primesc..flori la mormânt. Bătrânețea e grea. Mergi 10 pași și trebuie să te oprești.

Vrei să faci treabă, nu poți. Nu dormi, multe. Nu mai ai valoare.

@gabrielflorescuuu Cred că avem de învățat o lecție foarte importantă din acest videoclip 🥺 Trebuie să ne prețuim părinții cât îi mai avem❤️‍🩹 Sper că vă place și ❤️🫂! #emotionant #emotii #gabrielflorescu #emotie #singuratate #ofaptabuna #batranete #categrijiareomama #oamenisimpli #oamenifrumosi #pestrada #bucurie #necunoscut #stradale #momentedinviata #abandon #parintii #triste #plang #emotionaldamage #singuratatea_mă_omoară #simplitateafacediferența💗💗💗🌬️💗🌬️💗 #fypp #pensie #pensionar ♬ original sound- Gabriel Florescu

La 90 de ani, are grijă de fiul bolnav

Cu o seninătate impresionantă, Vasilichia mărturisește că are un fiu bolnav în grijă și face tot ce poate pentru el. Întrebată dacă și-a cumpărat ceva pentru ea în ultimii ani, Vasilichia i-a arătat lui Gabriel o pereche de pantofi vechi de 50 de ani.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

În urma acestora, Gabriel i-a făcut o bucurie și i-a cumpărat o pereche de încălțări noi și o frumoasă rochie. O altă dorință a fost un borcan cu cremă de ciocolată, iar Gabriel i-a îndeplinit-o și pe aceasta.

Gabriel: Copiii vă vizitează?

Vasilichia: Vin, se uită la ceas, cum vin, așa și pleacă.

Gabriel: Ați vrea să petreceți mai mult timp cu ei?

Vasilichia: Da, dar ei nu au timp. Am unul bolnav, face insulină de 4 ori pe zi, probleme..

E grea viața. Când ai un om bolnav nu-ți mai trebuie nimic. Cu el locuiesc.

Gabriel: Și dvs aveți grijă de el?

Vasilichia: Da, bineînțeles. Spălat, mâncare, curățenie.

Gabriel: La 90 de ani puteți să mai faceți toate astea?

Vasilichia: Da, cu pauze.

Gabriel: Când v-ați cumpărat ultima oară ceva pentru dvs?

Vasilichia: N-am mai cumpărat de mult. Uite, astea sunt de vreo 50 de ani.

@gabrielflorescuuu Doamna Vasilichia avea încălțămintea de peste 50 de ani…😭❤️‍🩹 în timp ce unii dintre noi ne plângem că nu avem ultimul model de adidași…Viața este diferită pentru toți…💔 Fiți buni!🙏🫂❤️ #viataegrea #gabrielflorescu #emotie #hainevechi #dorinte #bolnav #singuratatea_mă_omoară #multumim #pensionar #povestereala #tristete #realitatea #pestrada #singurinviata #foryou #ofaptabuna #iubesteviata #sinceritate #bunicii #suferinta #povestedeviata ♬ original sound- Gabriel Florescu

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.