Gestul incredibil făcut de Bianca Comănici pe story! Fanii au rămas înmărmuriți: "Ce urât pentru o femeie"

Autor: Amalia Georgescu
Bianca Comănici în casa Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Nu a mai fost văzută de multă vreme în această ipostază, motiv pentru care fanii au criticat-o dur. Ce gest a făcut Bianca Comănici pe story?

Bianca Comănici este foarte activă pe rețelele de socializare, în special pe instagram, însă nu de fiecare dată postările ei sunt pe placul celor 489 de mii de urmăritori. Astfel, există situații în care fosta concurentă de la Puterea Dragostei este aspru criticată. 

Ce gest a făcut Bianca Comănici pe story?

După ce a ținut să îi transmită o urare lui Livian, având în vedere că aceasta își sărbătorește ziua de naștere, Bianca Comănici a apărut într-o ipostază care nu a fost pe placul celor care

o urmăresc pe instagram. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei s-a filmat în timp ce fuma și, așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară.

Citeste si: Puțină lume știe ce talent ascuns are Bianca Comănici! Nu se pricepe doar la machiaj! Iată ce iese din mâinile ei!

Pe grupurile de susținere ale emisiunii Puterea Dragostei, Bianca Comănici a fost pusă la zid de fani, aceasta fiind criticată pentru că s-a filmat în timp ce fuma.

Mulți dintre cei care au văzut story-ul postat de fosta concurentă de la Puterea Dragostei au spus că nu este un gest tocmai potrivit pentru o femeie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ar fi exclus ca Bianca să fi făcut acest lucru din dorința de a se calma, având în vedere evenimentele petrecute recent. Este vorba despre anunțul făcut de Livian pe contul personal de instagram. Acesta a dezvăluit că a ajuns în Turcia și că va intra în casa Puterea Dragostei pentru o anumită concurentă, fără să îi dezvăluie numele. Acest lucru înseamnă, automat, sfârșitul relației dintre Bianca și Livian.

Citeste si: Din ce a ajuns sa faca bani Bianca Comanici dupa ce a parasit emisiunea? Incredibil ce a aparut pe contul ei de Instagram

Deși Bianca a încercat să îl convingă pe Livian că povestea lor de dragoste mai merită o șansă, cei doi petrecând câteva zile în apartamentul ei din București, după Marea Finală, se pare că eforturile fostei concurente de la Puterea Dragostei nu au dat roade.

Cei doi nu s-au împăcat până în prezent, iar șansele sunt desul de mici ca acest lucru să se întâmple în viitorul apropiat, ținând cont de faptul că Livian s-a întors în casa Puterea Dragostei.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, dezvăluiri emoționante la 4 dimineața: „Este sufletul meu pereche”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.