Gestul incredibil făcut de Charles Leclerc după ce a câștigat Marele Premiu al Principatului Monaco

Autor: Andrei Costanda

Charles Leclerc a câștigat Marele Premiu de F1 al principatului Monaco.

Sursa: Instagram / Charles Leclerc

Charles Leclerc a câștigat Marele Premiu al Principatului Monaco, marcând o victorie istorică pentru el și echipa Ferrari în cursa de acasă.

Charles Leclerc, pilotul monegasc al echipei Ferrari, a reușit o victorie impresionantă în Marele Premiu al Principatului Monaco, câștigând pentru prima dată această cursă iconică. Leclerc a pornit din pole position și a condus cursa de la început până la sfârșit, adăugând a cincea victorie în palmaresul său din cariera de pilot de Formula 1. Aceasta a fost a opta etapă a Campionatului Mondial de Formula 1 din sezonul 2024, iar triumful său la Monaco a avut o semnificație specială, fiind cursa de casă pentru pilotul de 26 de ani.

Gestul de bucurie făcut de Leclerc pentru a sărbători victoria

După ce a trecut linia de sosire, Leclerc a fost vizibil emoționat și a dedicat această victorie familiei sale și fanilor din Monaco, spunând că este un vis împlinit să câștige în fața propriilor suporteri.

„Este un moment pe care l-am visat de când eram copil. Să câștig aici, în Monaco, în fața familiei și prietenilor, este pur și simplu incredibil!”, a declarat Leclerc cu ochii în lacrimi.

Însă gestul care a captivat atenția tuturor a venit după ceremonia de premiere. Într-un gest surprinzător și plin de bucurie, Charles Leclerc, alături de echipajul său, s-a aruncat în apa portului pentru a sărbători victoria. Acest moment spectaculos a fost imortalizat într-un reel pe Instagram, unde Leclerc a adăugat descrierea: „There’s only one way to celebrate in Monaco!”( Există un singur mod de a sărbători în Monaco!), subliniind astfel bucuria și spiritul de echipă care i-au caracterizat succesul.

Citește și: Cutremur cu magnitudinea de 6,6 în această dimineață. Unde s-a produs seismul și ce pagube a provocat

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

Citește și: A murit Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu: „Din păcate, viața este crudă” Dana suferea de cancer

Charles Leclerc se află pe locul doi în clasamentul mondial

Această sărbătoare inedită a fost apreciată nu doar de fanii prezenți, dar și de cei care au urmărit momentul online. Gestul său de a se arunca în apă împreună cu echipa sa a fost o demonstrație a pasiunii și a legăturii strânse dintre Leclerc și echipa Ferrari.

„Charles a arătat încă o dată cât de conectat este cu fanii săi. Este un pilot extraordinar și un om cu adevărat deosebit”, a comentat unul dintre spectatorii prezenți la eveniment.

Gestul său a fost lăudat pe rețelele de socializare, unde fanii din întreaga lume au împărtășit momentele de bucurie și admirație pentru campionul lor.

În clasamentul general al Campionatului Mondial al piloților, Leclerc se află acum pe locul doi, chiar în spatele liderului Max Verstappen, triplu campion mondial. Cu toate acestea, victoria de la Monaco a adus un val de optimism în echipa Ferrari, care speră să continue seria bună de rezultate și să lupte pentru titlul mondial.