Gestul incredibil făcut de fiul Corneliei Catanga când a aflat că va deveni tătic: „Am mers la mama”. Cornelia Catanga își dorea enorm să devină bunică

Autor: Diana Ghita

Alex Pădureanu a aflat că soția lui este însărcinată

Sursa: Facebook Alex Pădureanu; TikTok Alex Pădureanu

Alex Pădureanu, băiatul celebrei cântărețe Cornelia Catanga, a anunțat miercuri că soția lui este însărcinată. Imediat cum a aflat că va avea un copil, acesta s-a dus la mormântul mamei lui pentru a-i da vestea.

Alex Pădureanu se pregătește să devină tată, întrucât soția lui, Alina, este însărcinată în trei luni. Acesta este un adevărat motiv de bucurie pentru toată familia, însă tuturor le pare rău că artista Cornelia Catanga nu mai este în viață, pentru a putea împărți aceste momente frumoase.

Ce gest a făcut fiul Corneliei Catanga când a aflat că va deveni tătic

În timpul vieții, interpreta de muzică lăutărească își dorea foarte mult să devină bunică. Iată că acest lucru s-a întâmplat, într-un final, însă nu mai are cum să se bucure de nepotul ei, întrucât pe 26 martie 2021 și-a găsit sfârșitul tragic.

În ciuda acestui lucru, Alex Pădureanu nu a ezitat să-i împărtășească, și ei, vestea că va deveni tată. Acesta și viitoarea mămică s-au dus la mormântul regretatei artiste pentru a o anunța că, în curând, vor avea un copil și pentru a-i mulțumi că are grijă de ei chiar și din ceruri.

Citește și: Fiul Corneliei Catanga, atac dur la adresa lui Nicole Cherry: "Ești un produs extrem de ieftin în showbiz"

„Acum câteva zile am aflat că este soția mea însărcinată în 3 lunițe și nu mi-a venit să cred!!!! Și am venit la mama mea, împreună cu soția mea, să-i spunem, plângând în gura mare, că va deveni bunică...

Pentru că știu că își dorea foarte mult... din totdeauna de fapt...

Și ne-am ținut de promisiune, să mergem la ea, să-i arătăm minunăția noastră ce este în proiect și va veni pe lume. Nu pot să descriu în cuvinte ceea ce simt... este inexplicabil. După atâta amar de timp și tristețe, probabil Dumnezeu și măicuța mea au avut un plan bine pus la punct ”, a

transmis fiul Corneliei Catanga pe contul lui de Facebook.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum a reacționat soțul Corneliei Catanga când a aflat că va fi bunic

La aflarea veștii, tatăl lui Alex a făcut un gest de-a dreptul impresionant. Deși, inițial, s-a arătat foarte entuziasmat de faptul că familia urmează să se extindă, acesta și-a amintit imediat de soția lui, pentru care îi pare rău că nu este lângă ei în aceste momente de fericire. Însă, cu toate acestea, bărbatul a vorbit cu o poză de a ei. Pe această cale, Aurel Pădureanu i-a transmis un mesaj foarte emoționant regretatei sale soții.

„S-a bucurat de bucuria mea și primu lucru pe care l-a făcut a fost să pună poza pe telefonul lui cu mama, spunând, cu lacrimi în ochi: «Unde ești, Cornelia? Să te bucuri de băiat, te-a făcut bunică! Ce făceai tu acum dacă aflai? Erai cea mai mare bucuroasă de pe fața pământului!!»”,  a povestit viitorul tătic.

Citește și: Impresionant! Ce face Aurel Pădureanu în fiecare zi de când a murit Cornelia Catanga?

Alex Pădureanu și Alina nu știu, încă, ce sex va avea bebelușul, însă bunicul lui este ferm convins că va fi băiețel: „Momentan, nu știu ce este, băiat sau fetiță, dar rămâne de văzut. Și, ca să vă fac sa râdeți azi, tatăl meu a fost la emisiune la nașul nostru Cristian Brancu, pentru a da vestea, și s-a uitat mai bine la poză... și a spus că pe acolo pe undeva are virguliță”.