Gestul incredibil făcut de Gică Hagi. Dan Negru a rămas fără cuvinte: „Atunci am întâlnit mentalitatea lui Hagi”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 22 mai 2023, 12:10

După victoria înregistrată de echipa lui Gică Hagi, ieri, 21 mai, Dan Negru și-a adus aminte cu bucurie de un episod mai vechi ce i-a arătat caracterul adevărat al acestuia. Prezentatorul a împărtășit cu fanii momentul cu pricina, știind că este criticat pentru reacțiile vulcanice pe care le are.  

În urma succesului înregistrat de Farul Constanța în meciul cu FCSB, Dan Negru a făcut o postare în mediul online prin care îi ia apărarea lui Gică Hagi, în urma acuzelor care i se aduc cu privire la firea vulcanică a acestuia.

Dan Negru, impresionat de victoriile înregistrate de Gică Hagi de-a lungul carierei

Prin prisma meseriei pe care o are, Dan Negru a avut oportunitatea de a lucra alături de foarte multe persoane din România, iar Gică Hagi se numără printre numele mari care au trecut pragul platourilor de filmare

în care acesta se afla.

La meciul de ieri, 21 mai, Farul Constanța a câștigat lupta împotriva FCSB-ului, cu 3 la 2. Cunoscut de multe persoane pentru performanțele înregistrate de-a lungul timpului, dar și de alte persoane prin prisma personalității sale, Dan Negru a vrut să lămurească acest aspect și să arate cine este omul Gică Hagi.

Mesajul lui Dan Negru pentru Gică Hagi, după victoria înregistrată de Farul Constanța

În urmă cu mai mulți ani, Dan Negru și Gică Hagi au avut de filmat un material împreună, doar că lucrurile nu au mers conform planului din cauza decalării programului. Când credea că nu vor mai filma împreună, prezentatorul a aflat că încă este așteptat de Gică Hagi, deoarece așa stabiliseră.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Dan Negru, mesaj tranșant după ce profesorii au anunțat că intră în grevă generală: „Nu știm să ne mulțumim cu strictul necesar”

„Caracterul e cel mai bun FAR in viață. Am o poveste cu Hagi care poate să explice victoria lui dintodeauna, nu doar de ieri. Filmam pentru o emisiune și stabilisem cu Hagi ora la care sa ajungă la studio.

Era spre după-amiaza doar ca filmările mele, începute de dimineață, s-au decalat așa că ora la urma să filmez cu Hagi s-a schimbat și pentru că eram pe platoul de filmare ,n-am putut să-l anunț. Am ajuns la telefon tărziu, la vreo 30 de minute după ora stabilită de noi și l-am sunat.

Eram sigur ca a plecat. Totuși, Gică stătea in mașină! Aștepta să filmăm, așa cum a promis.

«Ma gândeam ca filmezi și n-am vrut să vă stric filmarea» mi-a spus... Atunci am întâlnit mentalitatea lui Hagi! Respectul pentru ceilați e trăsătura care ne definește!

Citește și: Dan Negru, mesaj dur după greva din învățământ: „Trebuie să găsești curajul să te ridici de la «masa» la care nu mai găsești respect''

Cei care-l critică pe Hagi pentru că se aprinde prea iute n-au simțit niciodată cum arde o pasiune.

Pentru că cine suflă-n foc, ori îl stinge, ori îl aprinde mai tare!”, a postat Dan Negru în mediul online.