Gestul incredibil facut de Narcisa Guta in fata rivalei sale, Beyonce de Romania, o sa-l impresioneze pana la lacrimi pe Nicolae Guta

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 sep 2020, 15:30

In zi de sarbatoare se intampla mari minuni.

Cele mai importante femei din viata lui Nicolae Guta sunt fata in fata, cu sau fara voia lor, la judecatoria din Cornetu. Narcisa parca se pregatea sa defileze pe covorul rosu. Cu tocuri de 17 centimetri, geanta de firma si inel de aur la mana a pasit tantosa spre sala de judecata.

Rivla ei, Beyonce de Romania a venit tare din urma. Ea are alta tinuta, una lejera, dar cu accesorii impunatoare: doua bratari de aur.

In sala de judecata, intr-o zi asa de mare, Narcisa isi calca pe inima si face primul pas spre marea impacare. A fost o zi lunga si obositoare pentru Narcisa. Doua ore a stat in fata judecatorului si a povestit cu lux de amanunte ce s-a intamplat in noaptea care avea sa-i schimbe viata.

Concluzia acestei zile este una si buna: judecatorul nu a dat sentinta iar cele doua femei ale lui Guta au plecat fiecare cu planurile ei.

Daca una se gandeste la vacanta, cealalata tot la Nicolae e cu gandul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Beyonce de Romania si Narcisa Guta se vor intalni, din nou, fata in fata peste doua luni, tot la Judecatoria Cornetu.

##VIDEO138449##

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.