Gestul ireal la care a recurs o femeie, după ce iubitul său a plecat singur la meci: "Vrea să arunce totul în aer"

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 19 ian 2024, 05:35

Act de răzbunare ca-n filme! La ce gest a recurs o tânără, după ce iubitul său a decis să meară la meci fără acordul ei.

O tânără s-a supărat pe iubitul său după ce acesta a decis să meargă singur la meci. Femeia voia ca bărbatul să rămână cu ea acasă, astfel, aceasta a decis să sune la poliție și să spună ce vrea să facă partenerul ei.

Citește și: VIDEO Cine este șoferul de microbuz care a agresat fizic o bătrână pe ruta Bacău-Onești. Și-a pierdut răbdarea pentru că victima voia să stea în picioare

Gestul ireal la care a recurs o femeie, după ce iubitul său a plecat singur la meci: "Vrea să arunce totul în aer"

Femeia nu a vrut să-l lase pe bărbat să meargă la meci, aşa că a găsit o soluţie halucinantă. A sunat la poliţie şi a alertat-o în mod fals că iubitul ei, care pleca la Marsilia pentru a asista la un meci cu Troyes, are o bombă.

Ea a procedat astfel pentru a-l împiedica pe bărbat să meargă la meci, relatează La Depeche, potrivit RMC Sport.

' 'Iubitul meu este în autobuz cu o bombă. Vrea să arunce totul în aer în Marsilia'', a spus tânăra de 23 de ani la telefon.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Polițiștii au identificat imediat numărul de telefon al femeii și s-au prezentat la domiciliul tinerei, la Colomiers, în apropiere de Toulouse.

Rapid, poliţiştii au constatat că femeia minţise. 

Citește și: Cum a reușit o femeie să fraudeze o altă femeie timp de 12 ani. A convins-o să-i trimită aproape 290.000 de dolari de-a lungul timpului

' 'El voia să vadă Olympique Marseille, iar eu voiam ca el să rămână cu mine'', a explicat femeia.

Acum, tânăra va trebui să dea socoteală în fața procurorilor pentru alerta falsă.

Mai mult, femeia nu a reușit să-l împiedice pe iubitul său, bărbatul în vârstă de 29 de ani şi-a continuat drumul şi a asistat la meci. Duminică, Marseille a învins cu scorul de 3-1 Troyes, în etapa a 31-a din Ligue 1.

Citește și: Un jandarm a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost străpuns de un glonț care a trecut prin mâna unui alt coleg. Cei doi jandarmi încercau să oprească un hoț

 

Taguri: